Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το Ανθρώπινο Γονιδίωμα Μολυσμένο από Mycoplasma DNA !

Η ανακάλυψη ξένου DNA στο δημοσιευμένο ανθρώπινο γονιδίωμα προκαλεί σημαντικές ερωτήσεις το πώς θα αντιμετωπιστούν οι «εικονικές μολύνσεις». Νωρίτερα φέτος οι Μοριακοί Βιολόγοι ανακοίνωσαν ότι το 20% του μη ανθρώπινου DNA είναι μολυσμένο με ανθρώπινο, προφανώς εξ αιτίας των ερευνητών.

Τώρα το ίδιο το ανθρώπινο DNA έχει μολυνθεί ! Ο Bill Langdon στο Πανεπιστήμιο College London και ο Matthew Arno στο Kings College London λένε ότι βρήκαν ακολουθίες από βακτήρια Μυκοπλάσματος στην βάση δεδομένων του ανθρώπινου γονιδιώματος. Αυτό όμως τραβάει μακριά.

Οι εταιρείες βιοτεχνολογίας χρησιμοποιούν το ανθρώπινο γονιδίωμα για να δημιουργήσουν DNA chips (πληροφορίες γονιδιώματος) για να κάνουν μετρήσεις. Ο Langdon και ο Arno βρήκαν DNA μυκοπλάσματος σε δύο εμπορικά διαθέσιμα ανθρώπινα DNA chips !

Να μην σας ζαλίζω άλλο, μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος και με Μυκόπλασμα τις περιμένετε ? Μήπως ασχοληθήκατε με τα ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ στο ψέκασμα που τόσες φορές έγραψα ? φυσικά όχι, γιατί στις προτεραιότητες σας είναι η πολιτική, οι ιδεοληψίες σας, το σεξ (αυτό είναι φυσιολογικό) και τα ευρώ σας τα λίγα η τα πολλά (όσοι έχουν). Δεν θελήσατε να ψάξετε την ευρύτερη εικόνα, ξεχνώντας ότι ζείτε μέσα στο κλειστό σύστημα ενός πλανήτη.

557px-Karyotype

Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε την γονιδιακή μετατροπή σας σε κάτι άλλο.

 Και όσο και εάν διαμαρτύρεστε δεν θα σας ακούσει κανείς γιατί εσείς τους ψηφίζατε. Και όποιον άλλο τσοπάνη και εάν φέρετε θα είναι πάντα χειρότερος από τον προηγούμενο. Αφού θέλατε κοψίδια και τυριά ! Χαζοί είναι οι άλλοι να μην ξέρουν τις διατροφικές σας προτιμήσεις και να σας την φορέσουν ?

Για αυτό ψεκάζεται μόνο η Δύση (που φυσικά είναι ο κόσμος που θέλουν να εξοντώσουν), γιατί το Μυκόπλασμα πιάνει σε όποιον κάνει αυτή την διατροφή. Σε έναν που τρώει αναποφλοίωτο φυσιολογικό (βιολογικό) με τριμμένη καυτερή πιπεριά δεν μπορεί να πιάσει ! Αλλά τον θεωρείτε άγριο και απολίτιστο, τρομάρα σας. Σας παραθέτω λοιπόν απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2006 στο περιοδικό Άβατον και αργότερα στην miastala.com

ΠΑΘΟΓΕΝΕΣ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ

Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός. Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα. Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές.

Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος. Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής.

Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο!!!

Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS. Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες:

Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical Association, New England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ

Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.

Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του.

Έτσι, μεγαλώνει παίρνοντας έτοιμες στερόλες από το κύτταρο που το φιλοξενεί. Στην κυριολεξία σκοτώνει το κύτταρο. Το κύτταρο διαλύεται και ότι απομείνει μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος.

Επειδή ο κρυσταλοποιημένος παθογενής παράγοντας διαλύεται στο αίμα, οι συνηθισμένες εξετάσεις αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία τους. Το μυκόπλασμα κρυσταλοποιείται μόνο σε 8.1 pH, και το αίμα έχει 7.4 pH. Έτσι, ο γιατρός σας, μη έχοντας αποδείξεις, νομίζει ότι είστε κατά φαντασίαν ασθενής.

Αγγλικά διαβάστε :

More Mouldy Data: Another mycoplasma gene jumps the silicon barrier into the human genome

W. B. Langdon, M. J. Arno

(Submitted on 21 Jun 2011)

The human genome sequence database contains DNA sequences very like those of mycoplasma molds. It appears such moulds infect not only molecular Biology laboratories but were picked up by experimenters from contaminated samples and inserted into GenBank as if they were human. At least one mouldy EST (Expressed Sequence Tag) has transferred from public databases to commercial tools (Affymetrix HG-U133 plus 2.0 microarrays). We report a second example (DA466599) and suggest there is a need to clean up genomic databases but fear current tools will be inadequate to catch genes which have jumped the silicon barrier.

Comments: data directory contains results of AF241217 and DA466599 blast runs by EBI in Cambridge

Subjects: Genomics (q-bio.GN)

Report number: RN/11/14

Cite as: arXiv:1106.4192v1 [q-bio.GN]

Submission history

From: W B Langdon [view email]

[v1] Tue, 21 Jun 2011 13:16:42 GMT (865kb)

Άντε, αν σας κούρασα πάτε για κανένα μπανάκι και ηλιοκαταστροφή (συγνώμη ηλιοθεραπεία ήθελα να πω) και για κανένα … σάντουιτς με ψωμί σιταριού (μπόλικη γλουτένη για να πήξει ο εγκέφαλος σας, και να πάει περίπατο το Αρχαιοελληνικό dna σας) και ζαμπόν με τυρί για να κολλήσει καλά το ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ !

© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: