Κυριακή 22 Μαΐου 2011

NASA τηλεσκόπιο Fermi

Το τηλεσκόπιο Fermi ακτίνων Gamma της NASA αποκάλυψε μια μη ορατή προηγουμένως δομή στο κέντρο του Γαλαξία. Οι δομές επεκτείνονται 50.000 έτη φωτός και μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας εκρήξεως από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα στο κέντρο του Γαλαξία.

«Αυτό που βλέπουμε είναι δύο φυσαλίδες που εκπέμπουν ακτίνες Gamma

και εκτείνονται 25.000 έτη φωτός Βόρεια και Νότια από το Γαλαξιακό κέντρο»

…είπε ο Doug Finkbeiner ένας αστρονόμος του Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics in Cambridge, Mass, που πρώτος αναγνώρισε το φαινόμενο.

«Δεν καταλαβαίνουμε πλήρως (!) την φύση του η την καταγωγή του».

Το φαινόμενο καλύπτει πάνω από τον μισό ορατό ουρανό, από τον αστερισμό της Παρθένου μέχρι τον αστερισμό Grus, και έχει ηλικία πολλών εκατομμυρίων ετών. Ο Finkbeiner και η ομάδα του ανακάλυψαν τις φυσαλίδες επεξεργαζόμενοι δημόσια διαθέσιμα στοιχεία από το τηλεσκόπιο Fermi Large Area Telescope (LAT).

Το LAT είναι ο πιο ευαίσθητος και με την μεγαλύτερη ευκρίνεια ανιχνευτής ακτίνων gamma που εκτοξεύτηκε ποτέ.

Οι ακτίνες Gamma είναι η υψηλότερης ενέργειας μορφή φωτός.

2

3

Οι επιστήμονες κάνουν τώρα περισσότερες αναλύσεις για να καταλάβουν πως σχηματίστηκε αυτή η δομή που ποτέ δεν είχαμε δει. Οι εκπομπές είναι πολύ πιο ενεργητικές από παρόμοια ομίχλη ακτίνων Gamma που έχουμε δει αλλού στον Γαλαξία. Οι φυσαλίδες δείχνουν να έχουν καλά καθορισμένο σχήμα. Το σχήμα και οι εκπομπές παραπέμπουν σε μία μεγάλη πολύ γρήγορη ενεργειακή απελευθέρωση, η πηγή της οποίας παραμένει μυστήριο.

Μια πιθανότητα είναι να προέρχονται από ένα jet σωματιδίων από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα στο Γαλαξιακό κέντρο. Σε πολλούς άλλους Γαλαξίες οι αστρονόμοι βλέπουν πολύ γρήγορα jet σωματιδίων να πέφτουν σε μια κεντρική μαύρη τρύπα.

Ενώ δεν υπάρχει ένδειξη ότι η μαύρη τρύπα του Γαλαξία μας έχει ένα τέτοιο jet σήμερα, μπορεί να είχε στο παρελθόν. Οι φυσαλίδες επίσης μπορεί να σχηματίστηκαν από ροή αερίων κατά την γέννηση άστρων, ίσως από την γέννηση πολλών σμηνών αστέρων πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν !

1

Αναμένουμε την επίσημη εξήγηση της  NASA για το νέο παρατηρούμενο φαινόμενο. Ας σκεφτούμε πόσα και πόσα δεν μπορούμε να δούμε από αυτά που υπάρχουν μπροστά στα μάτια μας. Αυτό το φαινόμενο ότι κι αν είναι, έχει ηλικία πολλών εκατομμυρίων ετών, ήταν πάντα εκεί, αλλά δεν το βλέπαμε!!!!!!!!! 

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Ελληνική Γενετική Λίμνη

…και Καλαμάκια του Φραπέ ! Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους δόλια κατευθυνόμενους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκε στον Μεσοπόλεμο και δείχνει την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!

Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε πέρυσι και βρήκαν ότι το Ελληνικό dna έμεινε ανεπηρέαστο κατά 98% μέσα στους αιώνες.

Ήθελαν να δουν τι συνέβη και αν επηρεάστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σε πείραμα στην Αγγλία για έρευνα πάνω στο Ελληνικό dna το 1995 διαπίστωσαν ότι είναι μοναδικό σε σχέση με τα άλλα, όμως πλέον με τους αιώνες έχει διασκορπιστεί !!!

Γι αυτό και έχει μεγάλη σημασία η εύρεση συντρόφου για την δημιουργία τέκνων, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η γενετική λίμνη της φυλής.

1

Σήμερα όμως το 2011 οι Έλληνες είναι «προοδευτικοί», οι Έλληνες γεννάμε κάτω από 1,2 έως 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο. Σε είκοσι χρόνια βάσει στατιστικών οι Έλληνες δεν θα υπάρχουν !

Ενώ ταυτόχρονα πολεμάνε με φοβερό σθένος την πολιτική διαφθορά και το ΔΝΤ με το μυστικό υπερόπλο των Ελλάνιων (sic), Ε, Ελ, Ανδρομέδιων κλπ κλπ, με κορυφαία “όπλα” τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ !

Βλέπετε λοιπόν τι κάνει η λανθασμένη (κατευθυνόμενη) έννοια του "έρωτα" στους ανθρώπους ??? και μην ξεχνάμε ότι το Dna μας διαφέρει 2% από τους χιμπατζήδες, όποτε ο νοών νοείτω !!!

Δυστυχώς σήμερα είναι αδιανόητη στους ανθρώπους η πρακτική των Αρχαίων Σπαρτιατών, των Ομαδικών Γάμων. Δεν υπήρχαν προβλήματα στα ζευγάρια γιατί η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ήταν ομοιογενής χάρις σε μια άλλη γνωστή πρακτική. Έτσι είχαν φτάσει στο ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !

Όσο για τους Νεοέλληνες των γνωστών γκρίκλς, αυτό φαντάζει ... κακόγουστη Επιστημονική Φαντασία ! Ζήτω λοιπόν τα τα "σπαθιά" των Νεοελλήνων ! πλαστικά καλαμάκια του φραπέ !,  και σκεφτείτε τώρα, ΑΝ ....., σταματώ εδώ για να μην υπερβώ τα όρια της ευπρέπειας.

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο