Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Sex, ΔΝΤ, Kemal Dervis και ΠανTουρκισμός

ΠανΤουρκισμός, μια λέξη απαγορευμένη, στον Ελληνικό έντυπο τύπο. Ο Dönmeh τούρκος Kemal Dervis επικεφαλής του ΔΝΤ; Από το web διαβάζουμε: “O πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και νυν αντιπρόεδρος του Brookings Institution Kemal Derviş συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μετά την απόφαση του Dominique Strauss-Kahn να διεκδικήσει την προεδρία στην Γαλλία.

Γνώστης των θεμάτων της παγκόσμιας οικονομίας και πρόσωπο με κύρος στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους, ο εβραϊκής καταγωγής Kemal Derviş εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών στη κυβέρνησης Ecevit, κατορθώνοντας με σειρά μεταρρυθμίσεων να βγάλει τη Τουρκία από την οικονομική κρίση του 2001.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος βουλευτής του CHP τον Οκτώβριο του 2002, ο Derviş είχε δηλώσει ότι η άνοδος του Erdogan και του κόμματός του μπορεί να συγκριθεί “με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στη Γερμανία”.

Ο Derviş θεωρείται έμπειρος στη διεύθυνση διεθνών οργανισμών καθώς έχει διατελέσει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) τη περίοδο 2005-2009, ωστόσο η τύχη της υποψηφιότητάς του θα κριθεί εν πολλοίς από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Ευρώπης-ΗΠΑ.”

1 (2)347891528-Kemal_Dervis

Ε ρε γέλια, με ένα σμπάρο όλα τα τρυγόνια στο τραπέζι ! Ένας υποτιθέμενος ‘σεξομανής’ Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτοςσαν τον Strauss-Kahn επιτυγχάνει και άλλα καλά, εκτός από το να μην πάρει μέρος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας ώστε να χάσει η Μαρί Λε Πέν !Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι

Έτσι την θέση του θα καταλάβει μάλλον ο Dönmeh Dervis του βαθέως κράτους της Τουρκίας, η καλύτερα να χρησιμοποιήσω την «απαγορευμένη» λέξη στον Ελληνικό έντυπο τύπο ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ.

Φυσικά μπορεί αυτό το σενάριο να μην τους κάτσει και θα είναι πολύ καλό για την Ελλάδα, αλλά…

Η λέξη ΠανΤουρκισμός, δεν σημαίνει αυτό που πάει ο νου σας, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό, κάποτε, ίσως αποφασίσω, να δημοσιεύσω ένα άρθρο με θέμα «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία και Χαλιφάτο». Αφορά μεταξύ άλλων την βαθιά κρυμμένη σχέση του Ναζισμού με τον ΠανTουρκισμό, την κάθε είδους Μασονία και τα μυστικά χαρέμια στην Δύση κλπ κλπ.

Μεταξύ άλλων έχω γράψει σχετικά με τον ΠανΤουρκισμό.

…Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ στο Ερζερούμ, που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια αστεία, μάθετε τα εξής:

1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά Τυρκουάζ.

2. Η λέξη Τυρκουάζ είναι Γαλλική και σημαίνει Τουρκικό.

3 . Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ, για αυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πέρυσι ήταν η Ημισέληνος σε Τυρκουάζ φόντο.

Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σοβινιστική και εχθρική.

Ε λοιπόν μάλλον αυτός ο κύριος πρέπει να έρθει ΚΑΙ στην Ελλάδα ως επικεφαλής του ΔΝΤ. Θέλω να δω τα μούτρα των Ελλήνων, ΝΑΙ ΝΑΙ των γνωστών βεβαίως βεβαίως του ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, όταν ο κύριος αυτός πάρει μερικά νησιά για τα χρέη που σκόπιμα φόρτωσαν στην χώρα, έτσι για ορεκτικό, πριν ενεργοποιηθούν τα αποβατικά. Θα πάρουν τα σκουπόξυλα η όχι ? ΜΠΑΑΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! Αυτό που βλέπω να ισχύσει ξανά, είναι το γνωστό. ‘’Ψωμί, ελιά και Dervis βασιλιά’’

© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Η Σοφία Των Ινδιάνων

Οι ινδιάνοι και όχι μόνο της Αμερικής, είχαν πολύ έξυπνους τρόπους να χειρίζονται καθημερινά ζητήματα. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού ήταν άνθρωποι που είχαν πολύ καλή επαφή με τον φυσικό κόσμο, όντας κυνηγοί και πολεμιστές.
Είχαν το στοιχείο της παρατηρητικότητας.
Πως θα μπορούσαν διαφορετικά να ανταπεξέλθουν στις σκληρές συνθήκες διαβίωσης. Είδαν λοιπόν πως όταν οι τραυματισμένοι κυνηγοί επικοινωνούσαν, για τα τραύματα τους, δηλ. γκρίνιαζαν συνεχώς, τα τραύματα τους αργούσαν να γιατρευτούν. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή η συνεχής γκρίνια, επεκτεινόταν και στην υπόλοιποι ομάδα με αποτέλεσμα η φυλή να έχει πολλούς αγιάτρευτους κυνηγούς, και λίγους ικανούς. Με όλα τα άσχημα συνεπακόλουθα. Με έναν πολύ απλό τρόπο έλυσαν το πρόβλημα.
Όποιος ήθελε να επικοινωνήσει για τα τραύματα του, σωματικά ή ψυχικά, γινόταν ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ. Η φυλή μαζευόταν και τον άκουγε με προσοχή και κατανόηση, τον συμβούλευαν τι να κάνει ή τι να μην κάνει, για να περάσει ο πόνος και να γιατρευτούν τα τραύματα. Αυτό μπορούσε να το κάνει κάποιος ΜΟΝΟ τρείς φορές. Αν επέμενε να συνεχίζει πέρα από τις τρείς επιτρεπόμενες φορές, η φυλή του γύριζε την πλάτη και δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να τον ακούει.
Το πολύ απλό σαν σκέψη, αλλά και δύσκολο σαν εφαρμογή, σχέδιο τους ήταν να μπει ο τραυματίας σε κατάσταση ίασης εδώ και τώρα. Κατάφεραν επίσης να ξεχωρίσουν την αναγκαία ανθρώπινη επικοινωνία, από την δόλια δράση της γκρίνιας.

Φέρε τώρα όλο αυτό στο σήμερα και δες πόσοι έχουν συνηθίσει να είναι τραυματίες και να ζουν άρρωστοι από δική τους επιλογή αλλά και από δική σου ευθύνη επειδή κάθεσαι και ακούς την γκρίνια τους. Ξανά και Ξανά και Ξανά και Ξανά…. Πάνω από τρεις φορές.

Κοίτα γύρω σου, πόσοι από τους γνωστούς που συναντάς καθημερινά, επιμένουν να γκρινιάζουν, να λένε και ξανά λένε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια χιλιάδες φορές. Έχουν φύγει πολύ πάνω από τις τρείς επιτρεπόμενες φορές. Ενισχύουν με τα λόγια τους τα τραύματα τους και μάλιστα με την δική σου ανοχή.
Trademark_Search
Τι θα συμβεί αν ξαφνικά σταματήσεις να γίνεσαι συνυπεύθυνος για την δική τους συνέχιση της γκρίνιας; Α ΧΑ κάνε το και δες. Στην καλύτερη περίπτωση θα γίνεις εχθρός τους. Κάποιος που δεν νοιάζεται γι αυτούς τώρα που είναι αδύναμοι. Το ότι είναι αδύναμοι μόνιμα γιατί…
  • Είναι 2 χρόνια άνεργος
  • Την άφησε ο Κώστας πέντε χρόνια πριν
  • Δεν τον αγαπούσε η μαμά του, εδώ και 30 χρόνια
  • Έχασε τον τέλειο σύζυγο στα νιάτα της, και πήρε εσένα τον …. Πριν από 40 χρόνια.
  • Το αφεντικό την χαστούκισε πριν 10 χρόνια.
Τον, Την έδιωξαν, χτύπησαν, πλήγωσαν, πόνεσαν, έβρισαν, τόσο παλιά που ούτε και ο ίδιος δεν θυμάται πια να σου πει. Αν του πεις, πως ΜΟΝΟΣ του αυτά τα συντηρεί, με το να τα επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δηλ. συνέχεια. Θα σε κοιτάξει με το βλέμμα της τρελής κάμπιας και θα σους πει πως Δεν είσαι φίλος.
 
Αν του πεις πως αν σταματήσει την γκρίνια και τα χάπια θα μπορέσει ίσως να απολαύσει εκείνη την βόλτα στο πάρκο, θα σου πει πως είναι αδύνατον να κόψει τα χάπια γιατί πονάει και η ψυχολόγος, του είπε, να μιλάει για το πρόβλημα του σε έναν καλό του φίλο, για να μην νοιώθει πόνο. Γι αυτό και βγήκατε αυτή την βόλτα, για να σου πει (χιλιοστή φορά) πόσο άσχημα είναι τα πράγματα με την κρίση, που δεν τον παίρνουν σε καμιά δουλειά, δυο χρόνια τώρα.

Θα ξεχάσει να αναφέρει πως από τις τελευτές δουλειές, που έκανες την ανοησία να τον συστήσεις, τον έδιωξαν κακήν κακώς λόγο ανικανότητας, και κακοτροπίας, εεε και πώς να το κάνουμε τα νέα διαδίδονται στην αγορά. Τι να κάνεις;

Άφησε τον ΜΟΝΟ ΤΟΥ, αν συνεχίζει να γκρινιάζει για χρόνια προβλήματα, είτε είναι αληθινά είτε στην φαντασία του.
 
Αν έστω και λίγο νοιάζεσαι για τον φίλο σου, άφησε τον ΜΟΝΟ του, μαζί με την ψυχολόγο του ίσως, αλλά όχι μαζί με σένα. Πες του πως αυτό που έχει σημασία είναι το τι κάνουμε ΤΩΡΑ, στον Παρόντα χρόνο και όχι το τι κάναμε ή μας έκαναν πριν ή στο τι θα μας κάνουν μετά.

Πες του πως τον νοιάζεσαι, δώσε του στοργή, αλλά σταμάτα να συντηρείς τα τραύματα του. Οι ινδιάνοι θα σου έλεγαν πως είσαι κι ΕΣΥ υπεύθυνος, που δεν βρίσκει δουλειά τόσα χρόνια. Όταν τα πεις αυτά, θα επιστρέψει, αυτόματα, το βλέμμα της τρελής κάμπιας, αλλά άφησε την μόνη της και ίσως τότε η κάμπια μεταμορφωθεί σε πεταλούδα.
© theodosia η αναδημοσίευση επιτρέπετε ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο