Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

NASA και OSIRIS - REΧ

Η NASA επέλεξε τον OSIRIS-REx σαν την πρώτη αποστολή συλλογής αστεροειδών !!! Ανακοίνωσαν την επιλογή του OSIRIS-REx ως την επόμενη Αμερικανική ρομποτική επιστημονική αποστολή που θα ανοίξει τον δρόμο για μια επανδρωμένη αποστολή σε έναν αστεροειδή. Θα είναι η πρώτη Αμερικανική αποστολή που θα συλλέξει και θα επιστρέψει δείγματα από αστεροειδή στην Γη.

Ο OSIRIS-REx θα εκτοξευθεί τον Σεπτέμβριο του 2016, έχει κωδικό 1999 RQ36 και θα επιστρέψει στην Γη με τέσσερα pounds υλικού το 2023. «Θέλει η που@@@@ να κρυφτεί , αλλά η χαρά δεν την αφήνει».

Καλά, όταν το διάβασα μου έφτιαξε την ημέρα. Γελούσα πολύ ώρα. Τώρα στέλνουν και απομακρυσμένα από την Γη διαστημόπλοια με Αιγυπτιακά ονόματα ! Πήρανε φόρα μετά την Μυθωδία, αφού δεν τους κατακεραύνωσε ο Δίας ! Άκου Osiris και μάλιστα Rex (βασιλιάς). Προς στιγμή νόμισα ότι έβλεπα ακόμη την τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Stargate 1 !!!

552552main_OSIRIS_Cover_Image495px-OSIRIS-REx_Logo

Αλλά καλά κάνουνε με ένα πληθυσμό που έχει Midget Minds and Lost Cojones όπως έγραφα σε μια ανάρτηση μου στο facebook. Βέβαια μας αμολάνε ξανά το παραμύθι ότι η ζώνη των αστεροειδών σχηματίστηκε όταν σχηματιζόταν το ηλιακό μας σύστημα μπλα μπλα μπλα. Πώς να πουν ότι βάσει του εμπειρικού Αστρονομικού νόμου των Titius-Bode εκεί έπρεπε να βρίσκεται ένας πλανήτης πολύ μεγαλύτερος από την Γή. Όποιος διάβασε τα TERRA PAPERS που δημοσίευσα στην miastala.com και πρόσεξε λίγο, ξέρει ποιος το έκανε αυτό.

Η μεγάλη πλάκα θα είναι να τον στείλουν στον αστεροειδή Apophis για να συλλέξει υλικό ! Τι να πω ? το ξαναλέω με τέτοιο τελείως άσχετο παγκόσμιο πληθυσμό μας δουλεύουν αγρίως. Ξέχασα, αφού οι άνθρωποι έχουν προβλήματα επιβιώσεως με τέτοια θα ασχολούνται τώρα ?

Ενέργεια από το ενεργό κενό, βαθμωτά πεδία και άλλα τέτοια παραμύθια ? Όπως αναφέρεται και στην τηλεοπτική σειρά Stargate 1 όλοι οι ΘΕΟΙ είναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ, χάρις στα ερπετικά συμβιωτικά . Όχι ότι αυτό συμβαίνει χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη μας, πα πα πα. Φαίνεται, ότι έχουν σκοπό να παρελάσουν από την NASA στο μαζικό πρόγραμμα νοητικού ελέγχου των ηλιθίων μαζών ΟΛΟΙ οι Goa'uld ! Με τις υγείες μας !!!

552550main_osiris-466

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο