Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ελληνική Γενετική Λίμνη

…και Καλαμάκια του Φραπέ ! Η φωτογραφία που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους δόλια κατευθυνόμενους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκε στον Μεσοπόλεμο και δείχνει την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!

Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε πέρυσι και βρήκαν ότι το Ελληνικό dna έμεινε ανεπηρέαστο κατά 98% μέσα στους αιώνες.

Ήθελαν να δουν τι συνέβη και αν επηρεάστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σε πείραμα στην Αγγλία για έρευνα πάνω στο Ελληνικό dna το 1995 διαπίστωσαν ότι είναι μοναδικό σε σχέση με τα άλλα, όμως πλέον με τους αιώνες έχει διασκορπιστεί !!!

Γι αυτό και έχει μεγάλη σημασία η εύρεση συντρόφου για την δημιουργία τέκνων, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η γενετική λίμνη της φυλής.

1

Σήμερα όμως το 2011 οι Έλληνες είναι «προοδευτικοί», οι Έλληνες γεννάμε κάτω από 1,2 έως 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο. Σε είκοσι χρόνια βάσει στατιστικών οι Έλληνες δεν θα υπάρχουν !

Ενώ ταυτόχρονα πολεμάνε με φοβερό σθένος την πολιτική διαφθορά και το ΔΝΤ με το μυστικό υπερόπλο των Ελλάνιων (sic), Ε, Ελ, Ανδρομέδιων κλπ κλπ, με κορυφαία “όπλα” τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ !

Βλέπετε λοιπόν τι κάνει η λανθασμένη (κατευθυνόμενη) έννοια του "έρωτα" στους ανθρώπους ??? και μην ξεχνάμε ότι το Dna μας διαφέρει 2% από τους χιμπατζήδες, όποτε ο νοών νοείτω !!!

Δυστυχώς σήμερα είναι αδιανόητη στους ανθρώπους η πρακτική των Αρχαίων Σπαρτιατών, των Ομαδικών Γάμων. Δεν υπήρχαν προβλήματα στα ζευγάρια γιατί η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ήταν ομοιογενής χάρις σε μια άλλη γνωστή πρακτική. Έτσι είχαν φτάσει στο ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !

Όσο για τους Νεοέλληνες των γνωστών γκρίκλς, αυτό φαντάζει ... κακόγουστη Επιστημονική Φαντασία ! Ζήτω λοιπόν τα τα "σπαθιά" των Νεοελλήνων ! πλαστικά καλαμάκια του φραπέ !,  και σκεφτείτε τώρα, ΑΝ ....., σταματώ εδώ για να μην υπερβώ τα όρια της ευπρέπειας.

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλαμάκια του φραπέ; έχουμε τέτοια δύναμη και δεν την αξιοποιούμε;

polixeni deli είπε...

Ο Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος μεγάλος καταστροφέας του καθαρού Ελληνικού DNA. Γι αυτό και τα υβρίδια τον αποκαλούν μέγα.

Αυτόν τον λόγο είχε και η εκστρατεία του, Να καταστρέψει το Ελληνικό γενετικό DNA και ο μασκαράς μια χαρά τα κατάφερε.

... χα χα χα Κάποιος φίλος είπε.. χρειάζεται άδεια οπλοφορείας για τα καλαμάκια;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις άδικο ιων ..

Τα καλαμάκια του καφε και το τάβλι ..

Κάποιοι όμως εδω στην ελλαδα θα σε που ρατσιστή και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς ...

Μπορεί να σε παρομοιάσουν και με τον Αδόλφο Χιτλερ ..

Η καθαρότητα που λες είναι μεγάλη υπόθεσή . Είναι τυχαίο άραγε που άνοιξαν έτσι τα σύνορά και χωρίς κανένα κριτήριο αφήνουν τον καθένα να ερχετε λες και η Ελλάδα είναι κοτέτσι ??

Αχ αυτα τα καλαμακιααα!

Fakiris είπε...

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, διοτι δεν κατέχω το αντικίμενο, αλλα θα αναφέρω ανικρουώμενες απόψεις.
Οι πληροφορίες είναι ασαφείς και χάνωνται στην σφαιρα του μυθου και της ράδιο αρβύλα...
Λένε λοιπόν:
1) ο Ελληνικός γεννετικός κώδικας ΔΕΝ αλλιώνεται, αλλα παραμένει σε λανθανουσα μορφη έως ότου επαγρυπνηθει (με την έλευση, με τον διαλογισμο, με την ευθυγραμιση???)
2) Ο Μ. Αλέξανδρος κατ' εντολή του δασκάλου του, διασκόρπισε τον Ελληνικό κώδικα σε όλη την γη με σκοπό να είναι αδύνατη η εντόπια καταστροφή του.
3) Το καλαμακι του φραπέ ισως ειναι οντως ενα οπλο... ειναι το οπλο του μεσου πολίτη να παραμενει ευτυχισμενος με το τιποτα και να μην περναει τις φασεις της Ολανδικης σχιζοφρενειας και αρχισει να πηδα απο τα παραθυρα.
.
Αυτα που ανεφερα ειναι απλά σκέψεις... το τί γινεται στην αλήθεια θα το μαθουμε στην πορεία.
Καλημερα

yiorgosgps είπε...

Σε μια κατ' ιδίαν ολιγολεπτη συζήτηση με τον Ανθρωπολόγο Αρη Πουλιανο (Ανακαλυψη Αρχανθρωπου Πετραλωνων) που προεκυψε οταν τυχαια επιστρεφαμε με αεροπλανο κι οι δυο απο Αμερικη , του εθεσα ενα ερωτημα που με βασανιζε χρονια. Πως ειναι δυνατον με τοσες κατακτησεις στον σβερκο μας σαν φυλη και τοσες επιμειξιες, να γνωριζουμε οτι η φυλη μας εχει μεινει αλωβητη και οτι συνεχιζει να ρεει στις φλεβες μας ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA. Με λιγα λογια να θεωρουμε ακομη τον ευατο μας Ελληνα. Κατ΄αρχας χωρις να του πω απο που ειμαι βρηκε οτι συμφωνα με την κατανομη του προσωπου μου κι εν γενει τα χαρακτηριστικα μου παραπεμπουν σε Αρχαια Μινωϊκα. Βρηκε δηλαδη με μια ΜΑΤΙΑ οτι ειμαι απο Κρητη. Το δευτερο πραγμα που μου ειπε και το κραταω εδω και περιπου 15 χρονια πολυ ζωντανο ακομη στην μνημη μου ηταν οτι: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA σαν ΑΡΧΙΚΟ DNA δεν εχει να φοβηθει τιποτε απο τις αλλες φυλες διοτι ως ΑΡΧΙΚΟ που ειναι ειναι πιο ΙΣΧΥΡΟ απο τα υπολοιπα κι ως εκ τουτου οσα χρονια κι αν περασουν, ειναι ΚΥΡΙΑΡΧΟ. Ολα τα χαρακτηριστικα δηλαδη που υπαρχουν στον κωδικα του DNA των αλλων φυλών, ΔΕΝ μπορουν να "χαλασουν" τον Ελληνικο γενετικο κωδικα. Ισως, γι' αυτον τον λογο προσπαθουν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ με διαφορους και ποικιλους τροπους να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ σαν φυλη και να μας κανουν ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Ισως εδω περα απο το ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ να ταιριαζει συμπληρωματικα και το αναρχικο συνθημα που κοσμει κατα διαστηματα καποιους τοιχους, το "Γ@@@ΤΕ γιατι χανομαστε".