Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Μαγικοί Οργονίτες Πυραμίδες

Υβρίδια# που τα αποκαλούν Οργονίτες. Αυτό ακριβώς είναι. Όταν δημοσίευσα στην miastala.com το άρθρο μου ΜΑΓΙΚΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ κάποιοι 'κατασκευαστές' στην Ελλάδα «εμπνεύστηκαν» και έφτιαξαν υβρίδια Οργονίτες για να τα κονομήσουν. Εύκολα και απατεωνίστικα. Έχουν πολύ πλάκα τελικά !

Παριστάνουν τους ειδικούς σε κάτι, που πριν μερικές ημέρες δεν ήξεραν καν τι είναι η λέξη ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ! Τώρα πως όλοι αυτοί συμβαίνει ! να ασχολούνται με Ρέικι και μαγικά κολπάκια ένας Μέτατρον μόνο ξέρει ! χαχαχα

#Υβρίδιο ορισμός: κάθε καινούργιο προϊόν που προκύπτει από την σύνθεση ετερόκλητων στοιχείων

Αυτό ήταν το άρθρο που προσπάθησαν να αντιγράψουν, και όπως κάθε αντιγραφή είναι πάντα κατά πολύ κατώτερη από το αυθεντικό. Κάποιες από τις πέτρες που βλέπετε υπάρχουν μόνο σε μοναδικές τοποθεσίες, και αυτό είναι που τους κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ.

3080884216_d4b707c0ba

Η φαντασία και οι ικανότητες και η γνώση ορισμένων κατασκευαστών μας αφήνουν άναυδους !

Πρόκειται για ειδικές κατασκευές και κάνουν χρήση ιδιαίτερων βαθμωτών πεδίων.

Όμως δεν συνίστανται για καθημερινή χρήση, και πρακτικά δεν μπορείτε να τους βρείτε.

Εδώ μας ενδιαφέρει η αισθητική του θέματος !

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται, ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Ιδανικός χώρος δημιουργικής εργασίας

Ποιός θα ήταν ο ιδανικός χώρος που ένας δημιουργικός άνθρωπος θα μπορούσε να αναπτύξει αυτή του την δημιουργική διάθεση. Ξέρω πως όταν μιλάμε για συνθήκες εργασίας στον νου μας έρχονται τα γραφεία ενός δημόσιου οργανισμού, εφορία, ΙΚΑ, ΔΕΗ… ή ενός ιδιωτικού, που δεν είναι και πολύ καλύτερες. Αλλά υπάρχουν και κάποιες εταιρίες, φυσικά ιδιωτικές, που παρέχουν στους υπαλλήλους της ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Περιλαμβάνει αίθουσα παιχνιδιών, ενυδρείο, άφθονο δωρεάν φαγητό, spa, γυμναστήριο, τσουλήθρα για να κατεβαίνουν τα διάφορα επίπεδα, Ναι αν δεν το μαντέψατε είναι τα γραφεία της Google στην Ζυρίχη. Αλλά και στην Αμερική και όπου υπάρχουν γραφεία της γνωστής εταιρίας, είναι κάπως έτσι.  
8
Παρακολούθησε το άλμπουμ με τις εικόνες και σκέψου, πως θα ήταν η ζωή αν όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν να εργάζονται σε ανάλογες συνθήκες. Ακόμη και αν δεν έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοια άνεση, μπορούμε να φτιάξουμε την ζωή μας, έξω από την εργασία μας, υπάρχουν όλοι οι κατάλληλοι χώροι γι αυτό, αρκεί να υπάρχει Θέληση.
© Aliki Alisa  η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο