Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κήρυξη Αέναου Πολέμου

Το Αμερικανικό κογκρέσο ετοιμάζεται να ψηφίσει μια νομοθεσία που εξουσιοδοτεί την επίσημη έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου εναντίον ενός αόρατου εχθρού που μπορεί να έχει έδρα σε οποιαδήποτε χώρα επιλέξει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η νομοθεσία εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλαμβάνει μονομερή στρατιωτική δράση εναντίον όλων των εθνών, οργανισμών, και πρόσωπα είτε στην ενδοχώρα είτε στο εξωτερικό. Τα οποία υποτίθεται ότι έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε εχθροπραξίες, η που έχουν δώσει την υποστήριξη τους σε εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ η των συμμάχων τους.

Η νομοθεσία αφαιρεί την απαίτηση για έγκριση από το κογκρέσο σε περίπτωση χρήσεως στρατιωτικών δυνάμεων και αντίθετα δίνει στον Πρόεδρο δικτατορική ισχύ να εμπλέκεται σε οποιαδήποτε στρατιωτική δράση για ακαθόριστο χρονικό διάστημα. Ακόμη εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να εγκρίνει επιθέσεις εναντίον Αμερικανών πολιτών χωρίς επίβλεψη του κογκρέσου.

A (2)

Ανακεφαλαίωση

Αέναος πόλεμος – ο πόλεμος θα συνεχίζεται έως ότου όλες οι εχθροπραξίες τελειώσουν.

Κάτι το οποίο δεν θα γίνεται ποτέ.

Όχι Σύνορα – ο Πρόεδρος θα έχει πλήρη εξουσιοδότηση να εξαπολύει στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον κάθε χώρας, οργανισμού η ατόμου, περιλαμβάνοντας και πολίτες των ΗΠΑ σε έδαφος των ΗΠΑ.

Μονομερή Στρατιωτική Δράση – Πλήρη εξουσιοδότηση να εισβάλει σε όποια χώρα χωρίς εξουσιοδότηση.

Δεν Προσδιορίζεται με Σαφήνεια ο Εχθρός – Οι ΗΠΑ μπορούν να ανακηρύξουν οποιονδήποτε τρομοκράτη η να ισχυριστούν ότι υποστηρίζει «εχθροπραξίες» εναντίον των ΗΠΑ και να επιτεθούν κατά βούληση.

Εξουσιοδότηση να Εισβάλλει σε Πολλές Χώρες – Ο Πρόσεδρος θα έχει πλήρη εξουσιοδότηση να εισβάλει στο Ιράν, την Συρία, την Βόρειο Κορέα, μαζί με πολλές άλλες χώρες στην Αφρική και την Μέση Ανατολή. Και ακόμη την Ρωσία και την Κίνα εφόσον «ξέρουν» ότι έχουν υποβοηθήσει εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ.