Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πτεροδάκτυλοι και Ankh στην Αίγυπτο

Μια φωτογραφία από την Αίγυπτο που δεν κυκλοφορεί γιατί είναι «απαγορευμένη» ! Παραξενεύεστε ? Δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει γιατί δέχεστε τον κόσμο όπως σας τον παρουσιάζουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και οι πολιτικοί και το ... χρήμα. Η κοινή λογική είναι άχρηστη όταν προσπαθεί να καταλάβει κανείς τον κόσμο. Απλώς καταλήγει ο ίδιος, μια μπαταρία για τους Επικυρίαρχους.
1
Η Ανθρωπότητα είναι άνθρωπο-καλλιέργεια
Υπάρχουν πολλοί Άνθρωποι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν να δουν τι συμβαίνει γύρω μας. Και τι να πεις σε αυτούς που καταλαβαίνουν την στιγμή που πεθαίνουν ? Το πόσο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ και ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ πρέπει να αισθάνονται από την οικογένεια τους και τους φίλους τους … κανένας δεν τους είπε ότι … αυτά υπάρχουν !!! … και αυτοί οι λίγοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν και να δουν τι συμβαίνει, αντί να ασχολούνται με –ισμους … σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν με πολλαπλούς τρόπους ? … σε όλους αυτούς που θυσιάσθηκαν στην κυριολεξία από τους Επικυρίαρχους χωρίς να έχουν ιδέα τι συμβαίνει ? … τι θα τους πείτε … ότι κοιμάστε ?
Πτεροδάκτυλοι και Ankh
Στην αρχαία Αίγυπτο ? άντε δεν το πιστεύω !
To Ankh η Crux Ansata η Κλειδί της Ζωής η Κλειδί του Νείλου κλπ … και Πτεροδάκτυλοι ?
Φυσικά όχι αυτοί που ξέρετε από την Παλαιοντολογία ! Άλλωστε οι πτεροδάκτυλοι είναι και θεοί μεταξύ άλλων θεών, των σημερινών Επικυρίαρχων, διότι έχουν και αυτοί θεούς !
Υπάρχει ένας αόρατος πόλεμος γύρω μας, πάνω από τα κεφάλια μας ή μπροστά στα μάτια μας, ή κάτω από τα πόδια μας, ανάλογα με το που μας αρέσει να εστιάζουμε την προσοχή μας. Δεν είναι ο πόλεμος ανάμεσα στον κομμουνισμό και στον καπιταλισμό, ούτε ανάμεσα στον χριστιανισμό εναντίων όλων των υπολοίπων δογμάτων, ούτε ανάμεσα στην επιστήμη και στον πνευματισμό, ούτε καν πόλεμος ανάμεσα σε ποδοσφαιρικές ομάδες ή ανάμεσα σε έθνη.
Η ανθρωπότητα είναι προγραμματισμένη, φτιαγμένη, να ζει και να κινείται σε αυτά τα συγκεκριμένα πλαίσια δίπολης ζωής. Ζει και πεθαίνει, μισεί ή λατρεύει, πολεμά ή αδιαφορεί και έτσι ο μεγάλος πόλεμος μαίνεται μπροστά στα μάτια μας αόρατος.
Υπάρχουν και τα μέσα προπαγάνδας, που με την ιλουστρασιόν προβολή των πολεμικών θεμάτων, πλατείας, γηπέδου, εκκλησίας, δεν αφήνουν τον άνθρωπο να δει, να νοιώσει, να ακούσει.
Από την άλλη ο άνθρωπος… βολεύεται και όταν έχει μπει στον βόλεμα είναι ήδη νεκρός. Τροφή για τους επικυρίαρχους και ενεργειακή και υλική.
Σας κούρασα ? … ίσως … και ίσως κάποιοι να καταλάβουν και να ψάξουν, ίσως να προλάβουν και να… πολεμήσουν !
2
© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο