Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΕΗ και Καλλικράτης

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού τι σημαίνει ? Σημαίνει κεντρικός έλεγχος της ενέργειας. Αντί να χρησιμοποιούμε συσκευές Ελεύθερης Ενεργείας, χάνουμε μερικά τρισεκατομμύρια Watt για κάθε ένα που παράγουμε. Έτσι παραμένουμε καλά και υπάκουο Ποίμνιο. Χρησιμοποιούμε τα μαύρα καρκινογόνα φίδια της ασφάλτου για να κινούμαστε με αρχαίες μηχανές εσωτερικής καύσεως με «πιστόνια» ΕΛΕΟΣ ! Όμως όλοι ασχολούνται με το που θα βρούνε 10 λεπτά το λίτρο πιο φθηνή βενζίνη, αντί να καίνε νερό. Επίσης ποιο μοντελάκι θα αγοράσουνε για να ικανοποιήσουν το υπέρμετρο εγώ τους και να μπούνε αν μπορούν στο μάτι του γείτονα. ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.

Τώρα γιατί κάθομαι εγώ και τα γράφω ? Τι μ@@@@ με δέρνει ακόμα ? Ας είναι. Δεν θύμισε ο Καλλικράτης το Γαλλικό σύστημα των Επαρχιών ? Μα τι λέω τώρα αφού περισσότερο σας ενδιαφέρει το πουλί του «Γάλλου» Στρός Κάν ! ..και τα ‘σεξουαλικά σκάνδαλα’ των λογής λογής επικυρίαρχων. Έτσι θα ακολουθήσει άνετα ο κατακερματισμός της ΔΕΗ σε Ιδιωτικά Εργοστάσια ανά επαρχία.

..και αυτή ή μοιρασιά ήδη γινότανε πριν 15 χρόνια με επισκέψεις σε κότερα και κρουαζιέρες εδώ των «υπεύθυνων» των αντιστοίχων ΔΕΗ του εξωτερικού. Φυσικά όλα αυτά γίνονται για το καλό μας. Ώστε να πληρώσουμε το ρεύμα (το σύγχρονο αγαθό του πολιτισμού !!! και το απόλυτο όπλο ελέγχου της μάζας) σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή. Υπερβάλλω ? ε περιμένετε τότε.

dehg

Την KFW την ξέρετε? Όχι φαντάζομαι ... είναι αυτή που υπογράφει αντί της Γερμανικής κυβέρνησης στο μνημόνιο! . Τον ισολογισμό του 2010 της KFW τον έχετε δει? Όχι ε ?

κατεβάστε και διαβάστε

mnimoniosymvasi-474x532

Εκεί στην σελίδα 10 εμφανίζεται και το δάνειο της Ελλάδος. Πως αναφέρεται αυτό ?

'special business related to the loan granted to the Republic of Greece in 2010' και 'International business increased to EUR 92.3 billion and accounts for 22 % of the total lending volume, including the loans to the Republic of Greece (EUR 22.3 billion).'

Special Business ήμαστε λοιπόν! Για δείτε με τι ασχολείται κυρίως η KFW? Με επενδύσεις στους τομείς της Ενέργειας. Δες ΕΔΩ

Σας λέει τίποτα η λέξη ΔΕΗ? Χαχαχα περιμένετε σαν καλό ποίμνιο μέχρι το Πάσχα κάποιων άλλων.

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

UFO & Ψέκασμα

Δεν είναι Συνωμοσιολογία !!! Και φυσικά δεν είναι. Οι φωτογραφίες που παραθέτω είναι μερικές από τις εκατοντάδες που υπάρχουν και δείχνουν την πραγματικότητα πέραν κάθε αμφιβολίας. Πολλά ψεκαστικά αεροπλάνα είναι ολογράμματα. Αν τα παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα δει ότι τρεμοπαίζουν η εξαφανίζονται τα φτερά, η άτρακτος και μερικές φορές χάνεται το σχήμα του αεροπλάνου και φαίνεται μια γυαλιστερή δεξαμενή ! Και πολλές φορές ενώ δεν φαίνονται αεροπλάνα πλημυρίζει πολύ γρήγορα ο ουρανός χημικά σύννεφα. Αυτό γίνεται γιατί τα UFO πετούν σε λειτουργία αορατότητας.

Η φωτογραφία με το F15 και το UFO είναι του Ed Walters τραβηγμένη στις 13 Ιανουάριου του 1994, στην Pensacola των ΗΠΑ. Παρακάτω διαβάστε απόσπασμα από παλαιότερο άρθρο μου στην www.miastala.com

Μας το λένε επισήμως. ..και Ναι δεν ντρέπονται!

Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά.

Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 11 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με τροφές αίματος, κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και......

01

Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι “μελάνης” από τα C.P.D. και τα MK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν “άλλων ρήμασι πειθόμενοι” ότι είναι “εξατμίσεις αεροπλάνων” Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!

Τι και αν γράψαμε άρθρα όπως τα κλασσικά πλέον δικά μου “Μετεωρολογικός Πόλεμος 1 & 2” συστηματικά οι καλοθελητές “επιστημονικά τεκμηριωμένοι” λακέδες μας κορόιδευαν. Γιατί όπως ξέρετε, είναι ο καλύτερος τρόπος να θάψουν κάθε τι σημαντικό, άλλωστε αυτή την εντολή έχουν, και επιπλέον έχουν και σύστημα. Οι γεμάτοι τοξίνες λόγω της διατροφής τους καλοπροαίρετοι συνάνθρωποι μας και λόγω της ιδεοληψίας τους, σπεύδανε να μας στείλουν στην πυρά.

Παλιότερα κάνανε κομμάτια την Υπατία : “Φαντάζομαι την έκφραση της Υπατείας όταν της έλεγαν πως “… υπάρχει κάποιος θεός που φροντίζει τους ανθρώπους, και τους αγαπάει, αλλά τους καίει στην κόλαση αν δεν τον προσκυνούν και δεν τον υπακούν τυφλά..”

“Ναι σίγουρα η Υπατία, θα έβαλε τα γέλια, μόνο που οι τύποι της αγάπης, που πίστευαν αυτές τις ανοησίες την… έγδαραν ζωντανή με κοχύλια, την περιέφεραν ζωντανή ακόμη στους δρόμους τις Αλεξάνδρειας, διαμέλισαν το σώμα της και πέταξαν τα κομμάτια της σε όλη την πόλη…”Η Αξία Ενός Ανθρώπου” (από άρθρο της www.miastala.com).

32

Ποτέ δεν διερωτούνταν τι είναι αυτές οι γραμμές στον ουρανό, η αυτά τα σαν ξασμένο μπαμπάκι σύννεφα. Ούτε γιατί σε μια η δύο ημέρες αρρώσταιναν από “ίωση” ! Τι να πει κανείς αφού ακολουθούν την παράδοση όπου τους συμφέρει (δηλαδή τα κοψίδια). Με την διαφορά ότι οι αρχαίοι και οι παππούδες μας κυνηγούσαν δεν πηγαίνανε στο σουπερμάρκετ να πάρουν έτοιμο το προϊόν, γεμάτο ορμόνες, στρυχνίνη κλπ.

Τα νοσοκομεία πλέον είναι γεμάτα 30άρηδες, 40άρηδες, 50άρηδες με σοβαρές παθήσεις 70άρηδων-80άρηδων, λόγω της (και καλά «με μέτρο») κατανάλωσης ζωικών προϊόντων, και μετά ο κόσμος φοβάται να γίνει χορτοφάγος για να μη πάθει κάτι… Και το ψέκασμα τους αποτελειώνει με το Παθογενές Μυκόπλασμα σε μορφή κρυσταλλικού βιολογικού όπλου και πολλά άλλα καλούδια.

Κατέβασε Το PDF της Αμερικανικής κυβερνήσεως

Κατέβασε Το PDF της Αγγλικής κυβερνήσεως

Γιατί όλα αυτά ?

Μα για την Τρομακτική ”Βιώσιμη Ανάπτυξη”

45

H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21!

Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.

Άντε και καλά κρασιά !