Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Strauss-Kahn, ΔΝΤ, Marie Le Pen

Είναι να πεθαίνει κανείς στα γέλια, ειδικά αν είναι Μαϊμού της Εδέμ όπως ο γράφων, με τα όσα συνέβησαν (του έκαναν) στον Dominique Strauss-Kahn! Ας δούμε τι λένε τα “έγκυρα μέσα παρά-ενημέρωσης”

Από το web. “Το ΔΝΤ αρνείται να σχολιάσει το συμβάν. Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρία απαγγέλθηκαν στον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομονίκ Στρος-Καν, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο JFK, ενώ αναμένεται αργότερα σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή. Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ συνελήφθη τα μεσάνυχτα -ώρα Ελλάδας- στο αεροδρόμιο Κένεντυ, λίγο πριν την αναχώρησή του από τη Νέα Υόρκη, μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.
 
Ο ίδιος αρνείται τις καταγγελίες και κάνει λόγο για πλεκτάνη, ενώ -όπως δήλωσε ο δικηγόρος του- θα δηλώσει αθώος. Ο κ. Στρος Καν επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για να συζητήσουν για την πορεία της Ελλάδας και την έκθεση των ελεγκτών της τρόικας, ενώ το επόμενο διήμερο θα συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin.”

Έτσι είναι  τα πράγματα άραγε; Πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτό το κείμενο; Για αν δούμε στην συνέχεια.
1
Οι «κοινοί» άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί συμβαίνουν αυτά. Πως ένας τόσο ισχυρός άνδρας είναι τόσο βλάκας για να κάνει αυτά για τα οποία τον κατηγορούν. Φυσικά δεν είναι βλάκας. Το θέμα είναι ότι οι πολλαπλές φατρίες των Επικυρίαρχων ΗΔΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ για την μοιρασιά, πριν ακόμη καλά – καλά καταρρεύσει ο πλανήτης στο επερχόμενο λουτρό αίματος, που θα πάρει την μορφή θρησκευτικού πολέμου. Ενώ οι Έλληνες και οι άλλοι Δυτικοί βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους απάθειας χάρις στο ψέκασμα των ουρανών μας και τις ακτινοβολίες Νοητικού Ελέγχου των κεραιών Κινητής τηλεφωνίας. Άλλωστε πρώτα απλώσανε το δίκτυο GSM και μετά αρχίσανε τους συστηματικούς ψεκασμούς.

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί: Ελλάδα και Ψυχοτρονικές Επιχειρήσεις : «Tριάντα μήνες μετά τα δραματικά γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 που λειτούργησαν ως θρυαλλίδα δραματικών εξελίξεων στη χώρα, πολλά γεγονότα είναι δύσκολο να εξηγηθούν: Η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας –παραδοχή δια χειλέων του ίδιου του Έλληνα πρωθυπουργού – η μετατροπή της πρωτεύουσας σε ένα τεράστιο αστικό πεδίο μάχης, η σταδιακή ανάληψη του ελέγχου μεγάλου μέρους του κέντρου ολόκληρου της χώρας από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, η έναρξη προγράμματος συστηματικού αφοπλισμού κλπ. Το παράδοξο: Όλα αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν χωρίς καμία εσωτερική αντίδραση.
 
Όταν κλάσμα αυτών που συμβαίνουν σήμερα, πριν από τον Δεκέμβριο του 2008 θα αρκούσαν για την πρόκληση μείζονος αναταραχής, σήμερα ένα ολόκληρο Έθνος μοιάζει «ναρκωμένο». Δεν αντιδρά ούτε στην απώλεια της εθνικής του κυριαρχίας, ούτε στην απώλεια της δουλειάς του, ούτε στην απώλεια της περιουσίας του, ούτε στην απώλειά της
ασφάλειάς του! Αυτή η «μη αντίδραση» έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση με αρκετά στοιχεία συνωμοσιολογίας αλλά χωρίς να δίνεται πειστική απάντηση στο πως έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Η παράδοση από την πολιτική ηγεσία της χώρας της εθνικής της κυριαρχίας στην «τρόικα» (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ), φαίνεται να είναι μόνο η «βιτρίνα» αυτών που κρύβονται από πίσω, των πραγματικών δυνάμεων «κατοχής» της χώρας.
 
Είναι σαφές ότι όλα αυτά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν βασίζονται στην διαχείριση της κοινής γνώμης προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αλλά πώς το έχουν πετύχει αυτό; Πως έχουν κάνει τους πολίτες στην συντριπτικής του πλειοψηφία άβουλα όντα; Η όλη κατάσταση δείχνει ως ένα τεράστιο πεδίο εφαρμογής μεθόδων κυριαρχίας επί του απόλυτου στόχου μιας στρατιωτικής ψυχολογικής επιχείρησης: Της κυριαρχίας στο μυαλό και στην ψυχή του δυνητικού αντιπάλου.
 
Στην ανάλυση που δημοσιεύεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκαλύπτεται η ύπαρξη ενός ξεχωριστού είδους πολέμου: Του ψυχοτρονικού πολέμου. Πρόκειται για μια ολόκληρη κατηγορίας ελάχιστα γνωστόν επιχειρήσεων και όπλων, τα οποία αναίμακτα επιτυγχάνουν διαχείριση μαζών και εκφυλιστικές λειτουργίες του εγκεφάλου σε ότι αφορά την βούληση για αντίσταση.»

3
Επίλογος
Για ποιο λόγο γίνονται αυτά, με απλά λόγια? Μη ξεχνάτε ότι το σεξ και τα χρήματα είναι το μόνο που ερεθίζει την φαντασία των Μαϊμούδων της Εδέμ.
Γίνονται για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.
Η Μαρί Λεπέν η στον πρώτο η στον δεύτερο γύρο θα έβγαινε πρώτη με αντίπαλο τον Στρός Καν και τον Σαρκοζί τρίτο. Τώρα με μοναδικό αντίπαλο τον Σαρκοζί όλοι οι κομμουνιστές και οι Σοσιαλιστές θα ψηφίσουν Σαρκοζί φυσικά. Έτσι όλο αυτό το ανακάτεμα, είναι απλώς μια εσωτερική υπόθεση των Επικυρίαρχων.
© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο
 

Αεροψεκασμοί στο Μακεδονία ΤV

Σήμερα στις 11.00πμ έγινε εκπομπή στο Μακεδονία ΤV σχετικά με του αεροψεκασμούς. Για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα τελείως. Όχι γιατί περίμενα κάτι χειροπιαστό. Εδώ μας ψεκάζουν συστηματικά 12 χρόνια και αυτοί συζητάνε αν είναι θεωρίες συνομωσίας η όχι, το HAARP και το ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ! Περιμένουν επίσημες ανακοινώσεις από επισήμους φορείς ! Άμα δεν στο πει ο ιερέας, ο επιστήμονας ή ο πολικός τότε είναι ψέμα ! (ρητό φίλης). Τι να πει κανείς, εδώ βλέπει ακόμη και ο ανίδεος ότι είναι αεροπλάνα, όχι πάντα, γιατί πολύ συχνά είναι ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Επίσης πετάνε με υπερηχητικές ταχύτητες και είναι αθόρυβα.
Μετρώντας τις μοίρες τον χρόνο το ύψος κλπ βρίσκει κανείς ότι είναι υπερηχητικά
Και συνήθως στα όρια της Στρατόσφαιρας. Και ΕΚΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.
Το τι ψεκάζουν, δηλαδή χημικές ενώσεις και βιολογικούς παράγοντες τα έχω γράψει από χρόνια στα άρθρα μου στα περιοδικά και στην miastala.com. Κάποια από αυτά έχουν γίνει κλασσικά, όπως ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ κλπ.
Το πολύ σημαντικό είναι τα υπάρχοντα αντίμετρα για τα οποία κανείς δεν μιλά σε αυτές τις εκπομπές. Ενώ κάποιοι έχουν γνώση, αλλά φοβούνται για να μην χάσου το status τους.
xx
Με πολιτική δράση δεν γίνεται ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, το σύστημα δεν πολεμιέται μέσα από το σύστημα. Αυτές οι δράσεις είναι ειδικότητα των υβριδίων των Οργανικών Πυλών και των ΜΚ/ultra/kids που αφθονούν στον χώρο.
Τα αντίμετρα είναι η κατασκευή και τοποθέτηση CB (chembusters είδος οργονίτη με ένα κουβά 9 κιλά οργονίτη και 6 σωλήνες που προεξέχουν 180 εκατοστά με διτερματικούς χαλαζίες στην βάση των σωλήνων) με ακτίνα δράσεως 20 χλμ και τα δωράκια με ΤΒ (towerbusters) μικροί οργονίτες σε μέγεθος cookies σε κάθε κεραία κινητής τηλεφωνίας της γειτονιάς σας και όχι μόνο.
Αυτό είναι το μόνο αντίμετρο που απελευθερώνει ενεργειακά την περιοχή σας, διαλύει το ψέκασμα στον ουρανό δημιουργώντας μια Δίνη, ενώ ταυτόχρονα οι άνθρωποι παύουν να είναι καταθλιπτικοί και να έχουν τόσο πολλές αρρώστιες επειδή το ψέκασμα καταρρακώνει το ανοσοποιητικό τους !
© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο