Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μυστικά Όπλα Καιρού, Μπορούν να Σκοτώσουν Εκατομμύρια.

Κορυφαίος Ρώσος πολιτικός, προκάλεσε σοκ σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, όταν προειδοποίησε οτι η Ρωσία θα μπορούσε να αναπτύξει ένα οπλοστάσιο νέας τεχνολογίας και να καταστρέψει οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, σκοτώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπων, χρησιμοποιώντας μυστικά καιρικά όπλα, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ο.Η.Ε ή η Γεωργία, προσπαθήσουν να σταματήσουν την είσοδο της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ( WTO ).

Ο Vladimir Zhirinovsky είναι αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας ( LDPR ), το πρώτο επίσημα εγκεκριμένο κόμμα της αντιπολίτευσης μετά την πτώση κομμουνισμού.

Το LDPR έχει βαθιές σχέσης με την πρώην KGB και το Κομμουνιστικό Κόμμα και έχει καταστεί μία σημαντική δύναμη στη ρωσική πολιτική, παρά το γεγονός ότι ο Zhirinovsky έχει στιγματιστεί ως ένας “μαχητικός νεοφασίστας”.

Σύμφωνα με τη μετάφραση που προέρχεται από μία ρωσίδα ομιλήτρια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Zhirinovsky φέρθηκε περίεργα όταν ρωτήθηκε για το, πώς η Ρωσία θα αντιμετωπίσει χώρες όπως τη Γεωργία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αν εμποδίσουν την ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.

Λέγοντας ότι, η Αμερικανική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, “δεν έχει μέλλον” και “θα καταρρεύσει, ο Zhirinovsky τόνισε την υπεροχή της Ρωσίας στο διάστημα και ότι η χώρα του “έχει μεγάλους οικονομικούς πόρους” καθώς και “νέα όπλα που κανείς δεν ξέρει”.

“Με αυτά, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη μέσα σε 15 λεπτά” προειδοποίησε.

“Όχι με μία έκρηξη, ούτε με έκρηξη ακτίνων, ούτε με κάποιο είδος λέιζερ, ούτε με κεραυνό αλλά, με ένα ήσυχο και γαλήνιο όπλο” πρόσθεσε, προειδοποιώντας οτι “ολόκληρες ήπειροι θα τεθούν σε παντοτινό ύπνο” και οτι, “120 εκατομμύρια θα πεθάνουν” αν κάποιος παρενέβαινε στη διεκδίκηση της Ρωσίας για τα νησιά Kuril, τα οποία είναι το αντικείμενο της εδαφικής διαφοράς της με την Ιαπωνία.

1

Η παρουσιάστρια του προγράμματος γέλασε καθώς έκανε τα σχόλια αλλά, ο Zhirinovsky μόνο πρόσχαρος δεν ήταν.

Ο Zhirinovsky έκανε αναφορά στο πρόσφατο τσουνάμι στην Ιαπωνία, λέγοντας ότι τα «νέα όπλα» στα οποία αναφέρεται, έχουν σχέση με την τεχνολογία καιρικού ελέγχου η οποία έχει μελετηθεί έντονα και από τις ΗΠΑ και από τη Ρωσία από 1950 και χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα.

Απειλώντας να προσαρτήσει τη Γεωργία, ο Zhirinovsy προειδοποίησε:

“και τότε θα υπάρξει ένα άλλο τσουνάμι, στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στον Καύκασο”.

Η αναφορά του Zhirinovsky στα νησιά Kuril σε σχέση με το καταστροφικό τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία το Μάρτιο, δεν είναι μια τόσο λεπτή υπόθεση ότι, η Ρωσία είχε σχέση με την πρόκληση της φυσικής καταστροφής που σκότωσε χιλιάδες, οδήγησε σε κρίση την Φουκουσίμα και απείλησε να εκτροχιάσει την οικονομική κατάσταση της Ιαπωνίας.

Ο Zhirinovsky προειδοποίησε επίσης για έναν επερχόμενο «3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» που θα προκύψει από την τρέχουσα αναταραχή στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, η οποία θα οδηγήσει στην κατάρρευση των παγκοσμίων θεσμών, όπως η Ε.Ε και ο ΠΟΕ και, την άνοδο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπό την ηγεσία της Ρωσίας.

Η Μόσχα, έχει ασχοληθεί συστηματικά με την τεχνολογία του καιρικού ελέγχου με «cloud seeding» επί δεκαετίες, για να εξασφαλίσει ηλιόλουστο ουρανό κατά τη διάρκεια παρελάσεων στις εθνικές εορτές αλλά, το να μετατρέψει τον καιρό σε ένα καταστροφικό όπλο που θα χρησιμοποιηθεί σε πόλεμο, είναι μία τρομακτική προοπτική.

Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν τεκμηριωθεί οι αποκαλύψεις του ειδικού στην τροποποίηση του καιρού, Ben Liningston, ο οποίος είναι πρώην Φυσικός του Ναυτικού, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο Lyndon B. Johnson σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ελέγχου του καιρού πίσω στη δεκαετία του 60 κατά την εποχή του Βιετνάμ, ήδη οι ΗΠΑ από τις αρχές του 50, οι ΗΠΑ διοχέτευαν χρήματα σε προγράμματα που σκοπό είχαν τη χρήση του καιρού ως όπλο κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.

2

Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε οτι οι Ρώσοι δεν είχαν ασχοληθεί με παρόμοιες έρευνες.

Επιπλέον, σε μία ομιλία του τον Απρίλιο του 1997 στο πανεπιστήμιο της Georgia, ο τότε αμερικανός υπουργός άμυνας, William Cohen, μίλησε για την απειλή ενός “οικολογικού τύπου τρομοκρατίας, ο οποίος μπορεί να μεταβάλλει το κλίμα, να προκαλέσει σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων από απόσταση μέσω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων”.

Για πολλά χρόνια, υπάρχουν υποψίες ότι το HAARP, ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα , χρηματοδοτείται από κοινού από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, το αμερικανικό Ναυτικό, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα και τη DAPRA.

Στο bestseller του, «οι Άγγελοι δεν παίζουν αυτή την Άρπα ( HAARP ), ο Nick Begich, συνοψίζει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι το HAARP εμπλέκεται στον καιρικό έλεγχο για φαύλους σκοπούς.

Οι επιστήμονες της NASA, ανακάλυψαν τη «στενή σχέση μεταξύ των ηλεκτρικών διαταραχών στην άκρη της ατμόσφαιρας με τους επικείμενους σεισμούς κάτω στο έδαφος», κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, οι σεισμοί προκαλούνται τεχνητά μέσω του HAARP ως μία μορφή σύγχρονου πολέμου.

Η τεχνολογία στην οποία αναφέρεται ο Zhirinovsky, κινείται ταχύτατα έξω από το χώρο της επιστημονικής φαντασίας, προς το χώρο του επιστημονικού γεγονότος καθώς προχωράμε περαιτέρω στον 21ο αιώνα.

Παρά το γεγονός ότι ο Zhirinovsky είναι ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στη Ρωσία, παραμένει ένας σημαντικός πολιτικός παράγοντας. Παρά το γεγονός ότι έχει απορριφθεί ως «κλόουν» και έχει κάνει πολλά περίεργα σχόλια στο παρελθόν, θα ήταν αφελές να τον βάλουμε στο περιθώριο.

Εκτός του ότι είναι αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης της LDPR, είναι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Τα σχόλιά του δεν υπήρξαν λιγότερο αμφιλεγόμενα κατά το παρελθόν.Κάποτε υποστήριξε οτι, στον Ατλαντικό Ωκεανό πέφτουν πυρηνικές βόμβες για να πλημμυρίσει η Μεγάλη Βρετανία.

Τι να συμπεράνουμε από αυτά τα αξιόλογα σχόλια του Zhirinovsky?

Είναι απλά ένας απατεώνας, ή καταδεικνύει πραγματικά την πρόθεση της Ρωσίας να εξαπολύσει ένα οπλοστάσιο ενός καιρικού πολέμου ώστε να κυριαρχήσει στη Γη?

© Aliki Stefanou η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Agenda 21

Να ξέρεις τι σε περιμένει ΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις, να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, ....τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.

Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !

Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.

Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας !

1_thumb3

Όμως υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο από αυτό. Θα έχεις ίσως ακούσει την έκφραση «βιώσιμη ανάπτυξη» και ίσως σου φαίνετε κάτι καλό. Ναι φροντίζουν να ντύνουν με βαρύγδουπες λέξεις τον θάνατο σου. Αυτό που δεν λένε είναι πως η Βιώσιμη ανάπτυξη ΔΕΝ θα είναι βιώσιμη για τον άνθρωπο, ή μάλλον το λένε, για να διασκεδάζουν, να γελάνε με τις μαϊμούδες (δηλ. εμάς), αλλά στα ψιλά γράμματα που ως γνωστόν μόνο ελάχιστοι διαβάζουν ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα.

Μήπως διάβασες ποτέ την συνθήκη της Ρώμης όταν χαιρόσουν για τα «καλά» της ΕΟΚ ??? Θυμάσαι ??? Μήπως διάβασες το μνημόνιο που σου επέβαλαν αυτοί που ΕΣΥ ψήφισες??? Τα ψιλά γράμματα στο πανάκριβο χρήμα που σου έδιναν τόσο απλόχερα οι τράπεζες??? Που ΕΣΥ έπαιρνες με υποθήκη το σπίτι σου για να πας διακοπές στη Μύκονο;;; Ε λοιπόν δεν έχω σκοπό να σου αναλύσω την Agenda 21.

H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21!

«Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.»

Πίστες σκι, βόσκηση των ζώων, το όργωμα του εδάφους, το κτίσιμο φραχτών, η βιομηχανία, οι μονοκατοικίες,τα πλακόστρωτα και οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, υλοτομικές δραστηριότητες, φράγματα και στέρνες, κατασκευή πυλώνων της ΔΕΗ, και οικονομικά συστήματα που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη αξία ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ θα απαγορεύονται δια της ένοπλης βίας, σύμφωνα με το «UN’s Biodiversity Assessment Report».

Τι σημαίνει Βιώσιμη Ανάπτυξη ?

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της, ο σκοπός της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι η ενσωμάτωση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών πολιτικών για να επιτευχθεί μειωμένη κατανάλωση, κοινωνική ισότητα, και διατήρηση και αποκατάσταση της βιοποικιλότητας.

Οι Βιωσιμικοί επιμένουν ότι κάθε κοινωνική απόφαση πρέπει να βασίζετε στις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις σε: παγκόσμια χρήση γης, παγκόσμια εκπαίδευση, και παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού και ελάττωση του. !!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Η στέβια, stevia rebaudiana

Είναι ένα μικρό βότανο που ανακαλύφθηκε το 1887 στα υψίπεδα της Παραγουάης. Είναι 150 έως και 300 φορές πιο γλυκειά από τη ζάχαρη, αλλά με σχεδόν μηδενική θερμιδική περιεκτικότητα. Οι μεγαλύτεροι χρήστες της stevia και των γλυκαντικών παραγόντων της (στεβιοσίδη, ρεμπαντουοσίδη) είναι η βιομηχανία τροφίμων, ποτών, ζαχαροπλαστικής και η φαρμακευτική βιομηχανία.

Η stevia είχε πολύ σημαντικό διατροφικό, ιατρικό, θεραπευτικό και εθνοβοτανικό ρόλο στις παραδόσεις, δοξασίες και ιεροτελεστίες των λαών στους τόπους καταγωγής της στέβιας. Στη stevia, οι ιθαγενείς Guarani, Mestizos, και άλλες τοπικές φυλές απέδιδαν διάφορες ιδιότητες. Στην Κίνα, τσάι από φύλλα στέβιας συνίσταται ως ορεκτικό, ως χωνευτικό, για απώλεια βάρους, για διατήρηση της νεότητας, ως διαιτητικό ή και για μείωση της επιθυμίας για κάπνισμα και ποτό.

Η Στέβια (Steviarebaudiana) για χρόνια καλλιεργούνταν και χρησιμοποιούνταν από τις τοπικές φυλές των Ινδιάνων, ως γλυκαντικό και θεραπευτικό φυτό. Αποτελεί μια καινοτόμο και εναλλακτική καλλιέργεια – τρόφιμο που υποκαθιστά πλήρως τη ζάχαρη αφού είναι πιο γλυκιά και χωρίς καθόλου θερμίδες.
stevia2
Σε ορισμένες χώρες (όπως ΗΠΑ κ.α.) επιτρέπεται μόνο ως διαιτητικό συμπλήρωμα , ενώ σε άλλες (Ιαπωνία από το 1971, Βραζιλία κ.α.) ως υποκατάστατο ζάχαρης ή ως συμπλήρωμα διατροφής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανεπιθύμητες δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό, Αντιθέτως έρευνες του Πανεπιστημίου της Ασουνσιόν στην Παραγουάη έχουν δείξει ότι η Στέβια διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι η κρυσταλλική γλυκιά ουσία της stevia είναι σταθερή σε θερμοκρασία έως και 200°, ιδιότητα που επιτρέπει τη χρήση της στη μαγειρική σε αντίθεση με τη συνθετική ασπαρτάμη, η οποία είναι ποντικοφάρμακο.

Αποτελεί πηγή χρήσιμων φυσικών χημικών ουσιών, όπως χλωροφύλλη (φυσική χρωστική), ισοστεβιόλη, φυτοστερόλες, γιββερελλίνη (φυτοορμόνη) καιστεβιοσίδη (φυσική γλυκαντική ουσία) για την οποία καλλιεργείται κυρίως σήμερα η stevia. Οι μεγαλύτεροι χρήστες της στεβιοσίδης είναι η βιομηχανία τροφίμων, ποτών, ζαχαροπλαστικής και η φαρμακευτική βιομηχανία, αφού η ουσία υποκαθιστά τη ζάχαρη για τους διαβητικούς.

Η stevia έχει επιπλέον ιδιότητες όπως αντιυπερτασικές, αντιβακτηριακές, αντιοξειδωτικές ενώ είναι προληπτικό της τερηδόνας, ρυθμιστής ζαχάρου στο αίμα, καρδιοτονωτικό, επουλωτικό, περιποιητικό δέρματος.

Η ευρωπαϊκή αρχή ασφαλείας τροφίμων (EFSA) τον Απρίλιο του 2010 ανακοίνωσε ότι τοξικολογικά, ότι η stevia είναι τελείως ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία. Ως ημερήσια δοσολογία θεσπίζονται τα 4mg/kg bw/day.*
* EFSA Journal 2010:8(4):1537 www.efsa.europa.eu
Μετά την απόφαση της EFSA, η οποία κατατάσσει την stevia ακίνδυνη ως τρόφιμο, αναμένεται νομοθετική ρύθμιση, έτσι ώστε να καλλιεργηθεί και στην Ελλάδα αντί του καπνού αφού η μελλοντική τεράστια ζήτηση, θα λύσει το οικονομικό σημερινό αδιέξοδο των Ελλήνων αγροτών, επιφέροντας πλούτο στη χώρα μας από τις εξαγωγές. Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί είναι ενημερωμένοι σχετικά με τη stevia και περιμένουν τη θετική είδηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σήμερα η stevia χρησιμοποιείται ελεύθερα στις Η.Π.Α., Ελβετία, Ιαπωνία, Γαλλία (26-08-2009, Νο 1333 / 2008), Κίνα και λατινική Αμερική. Η Coca Cola καθώς και η Pepsi λένε, αν και δεν το πιστεύω, πως χρησιμοποιούν ήδη τη stevia στα προϊόντα τους.
 
Η stevia εκτός του ότι υποκαθιστά τη ζάχαρη για τους διαβητικούς, έχει επιπλέον αντιυπερτασικές, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές, καρδιοτονωτικές, επουλωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της τερηδόνας, ρυθμίζει το ζάχαρο στο αίμα και περιποιείται το δέρμα.

Αγόρασε stevia εδώ
 
Κατέβασε εδώ το pdf με πληροφορίες για την stevia συνταγές και τρόπους χρήσεις της