Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Lady Gaga και το Μανιφέστο των Ιλλουμινάτων

Το video του νέου τραγουδιού της Lady Gaga “Born This Way” εισάγει τους θεατές στην γέννηση μιας «νέας ράτσας» και ενός νέου κόσμου, χρησιμοποιώντας περίπλοκες εικόνες. Είναι ένα ψυχεδελικό ταξίδι γεμάτο με αποκρυφιστικά και αρχετυπικά σύμβολα, που διηγούνται την ιστορία της κοσμικής γεννήσεως και νέων ιδανικών.

Η Lady Gaga ξαναγύρισε και έχει κέρατα στο κεφάλι της. Και είναι στο διάστημα με χορευτική μουσική της δεκαετίας του 1990. Αν και το βίντεο διαδραματίζεται σε ένα φουτουριστικό ΕνδοΓαλαξιακό κόσμο, ασχολείται με την πιο αρχέγονη έννοια της ανθρωπότητας : Την Μητρότητα. Παίζει με την αρχετυπική γοητεία και / ή απώθηση στην πράξη της γέννας.

Αν και οι στίχοι του αφορούν την άνευ όρων παράδοση, με έμφαση στην ομοφυλοφιλία, το βίντεο πάει πιο πέρα. Η Gaga γεννά μια «νέα φυλή» μέσα στην ανθρωπότητα. Ο συμβολισμός ξεκαθαρίζει ότι η γέννα δεν είναι φυσική αλλά τεχνητή. Μια διεστραμμένη ΑΜΩΜΗ σύλληψη. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα βίντεο της Gaga το θέμα του ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ είναι σημαντικό και σε αυτό.

Είναι η διαδικασία της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ! Με όρους του προγράμματος Monarch παρακολουθούμε την γέννηση μιας νέας προσωπικότητες μέσα στον «ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ» της ανθρωπότητας. Η γέννηση συμβαίνει μέσα στα μυαλά των ανθρώπων και αναπαρίσταται από τα κέρατα στο πρόσωπο ! Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται από την CIA και το MK/ultra (δες σχετικά άρθρα της miastala.com εάν τα έχεις κατεβάσει με PDF. Εάν όχι, δεν φταίω εγώ, το έγραφα συνέχεια).

Ο Nick Knight ο σκηνοθέτης του βίντεο είναι γνωστός φωτογράφος μόδας και έχει δουλέψει με τους Alexander McQueen, Calvin Klein, Christian Dior, Kylie Minogue, Gwen Stefani και πολλούς άλλους. Η δουλειά του πάντα έχει το άρωμα του προγράμματος Monarch. Επίσης εμπνεύστηκε από Σουρεαλιστές ζωγράφους όπως ο Salvador Dali και ο Francis Bacon.

1

Η Άμωμη Σύλληψη

Το βίντεο ξεκινά με την υπέρθεση δυο υποβλητικών συμβόλων : Ροζ αντεστραμμένα τρίγωνα που χρησιμοποιήθηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί για να ξεχωρίσουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες. Το ίδιο τρίγωνο αλλά όρθιο έχει το σύμβολο της υπερηφάνειας των gay και των δικαιωμάτων τους.

Σε εσωτερικό επίπεδο τα τρίγωνα που είναι αντεστραμμένα συμβολίζουν την ιερή θηλυκότητα. Ενώ τα όρθια τον φαλλικό ανδρισμό. Το αντεστραμμένο τρίγωνο συμβολίζει την μήτρα. Μέσα στο τρίγωνο υπάρχει ένας Μονόκερως, το αρχαίο Μυθολογικό σύμβολο της Αγνότητας. Το κέρατο συχνά είναι συμβολικό της ενώσεως με τον θεό. Σε εσωτερικούς όρους αναφέρεται στο τρίτο μάτι.

Ο Μονόκερως είναι μέσα στην μήτρα συμβολικά αναπαριστάται με το ανεστραμμένο τρίγωνο και συμβολίζει την αναμενόμενη γέννα. Η έννοια της καθαρότητας που συνδέεται με τον Μονόκερο συνεπάγεται την «ΑΜΩΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ» καθώς δεν χρειάστηκε σεξουαλική πράξη για να προκαλέσει αυτήν την «ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ».

“I wrote ['Born This Way'] in 10 fucking minutes. And it is a completely magical message song. And after I wrote it, the gates just opened, and the songs kept coming. It was like an immaculate conception.”

- Lady Gaga, Our Lady of Pop, Vogue Magazine

Αλλά τι ακριβώς γεννιέται ? Η Gaga λέει είναι μια νέα φυλή, αλλά ο σκηνοθέτης λέει ότι μια νέα φυλή γεννιέται μέσα στην υπάρχουσα, από τα μυαλά των ανθρώπων. Η Gaga έχει δύο πρόσωπα όπως ο θεός Ιανός. Με όρους νοητικού προγραμματισμού η μάσκα δείχνει την προγραμματισμένη άλλη προσωπικότητα. Οι πορσελάνινες μάσκες χρησιμοποιούνται από τους χειριστές και τους σκλάβους του προγράμματος Monarch. Η Gaga στο βίντεο ενσωματώνει και τους δύο ρόλους.

Η μάσκα μέσα στο τρίγωνο συνεπάγεται την γέννηση ενός συνθετικού όντος, ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα : προκατασκευασμένη νοοτροπία για την Ανθρωπότητα. Μετά από αυτό η Gaga ξεκινά το “Manifesto of Mother Monster” περιγράφοντας την νοοτροπία.

Manifesto of Mother Monster and Birth

Η Gaga ανακοινώνει την γέννηση μιας νέας φυλής με ένα λόγο με βαθειά αποκρυφιστικά μηνύματα.

“This is the manifesto of Mother Monster: On G.O.A.T., a Government -Owned Alien Territory in space, a birth of magnificent and magical proportions took place.”

Η μαγική γέννηση έλαβε χώρα σε μια «Κρατική Εξωγήινη Επικράτεια» που σημαίνει ότι η γέννηση λαμβάνει χώρα κάτω από την επίβλεψη και την έγκριση των δυνάμεων της Ελίτ, δηλαδή των Illuminati. Επίσης είναι έξυπνος τρόπος να σχηματισθεί το ακρωνύμιο G.O.A.T. ώστε να μας οδηγήσει στον Baphomet.

Η Gaga παίζοντας τον ρόλο της Παρθένου που ετοιμάζεται να γεννήσει δείχνεται συμβολικά μέσα στο κεφάλι του τράγου. Ο Baphomet είναι συμβολισμός της ενώσεως των αντιθέτων και για αυτό είναι ανδρό-γυνος.

Lady Gaga και το Μανιφέστο των Ιλλουμινάτων

Και φυσικά οι απόψεις του Crowley αντηχούν στο Manifesto:

“But the birth was not finite. It was infinite. As the wombs numbered and the mitosis of the future began, it was perceived that this infamous moment in life is not temporal, it is eternal. And thus began the beginning of the new race, a race within the race of humanity, a race which bears no prejudice, no judgment, but boundless freedom.”

Καθώς η Gaga λέει αυτά τα λόγια γεννά … κάτι. … ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ !

Οι πεταλούδες (ειδικά οι πεταλούδες Monarch) είναι συμβολικές του προγραμματισμού Monarch. Ο λόγος είναι γιατί οι μη ανιχνευόμενοι νοητικοί σκλάβοι όταν επιτυχώς δημιουργήσουν μια νέα προγραμματισμένη προσωπικότητα συγκρίνονται με τις πεταλούδες που βγαίνουν από το κουκούλι. Αυτό δείχνει ότι η «νέα φυλή» η η «νέα φιλοσοφία» δεν είναι κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά στην κοινωνία. Είναι κάτι που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ στην ανθρωπότητα με την χρήση ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Το βίντεο συνεχίζει μέσα σε ένα παραλήρημα παρανοϊκών υβριδίων. Και αυτοί που δεν θα υπακούσουν σε αυτήν την νοητικά ελεγχόμενη ράτσα θα αντιμετωπίσουν την οργή της «κακιάς Gaga» και θα εκτελεσθούν γιατί όπως λέει : «Πως θα προστατεύσω κάτι τόσο τέλειο χωρίς την χρήση του κακού ?». Η «Nέα Φυλή» είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΕΣ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, κάτω από την επιρροή ΕΝΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ με το είδος της πνευματικότητας που είναι μια κατώτατη version του Thelema του Crowley !!!

Δηλαδή σαλάγατα τα πρρράάάτ !!!

Απόλαυσε τις εικόνες και προβληματίσου, όταν έχεις χρόνο ελεύθερο από την επανάσταση της πλατείας, με τα σουβλάκια και το μαλλί της γριάς, ή από την άλλη απόλαυσε το νέο τραγούδι προπαγάνδα – ελέγχου του εντόμου. Ότι θέλεις κάνε!

© Ion Maggos η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: