Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μούμια Εξωγήινου στο Περού

Πόσα και πόσα δεν μας κρύβουν και πόσα όταν έρχονται στο φως είτε τα υποτιμούμε είτε δεν τα βλέπουμε, ή και αν τα δούμε σκόπιμα τα αγνοούμε, γιατί δεν ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις και τους δογματισμούς μας.   Όμως ότι και να μας επιβάλουν – προγραμματίσουν  να κάνουμε όλες οι αλήθειες σχετικά με τον κόσμο μας και την καταγωγή μας σαν ανθρώπινα όντα, είναι ήδη γύρω μας. Μέσα στα μουσεία, στις βιτρίνες ή στις αποθήκες τους και στην φύση.

Οι ειδικοί στον φωτογραφ-ισμό (φωτογραφία) θα μας πουν πως είναι μοντάζ, και θα καταθέσουν τις επιστημονικές αρλούμπες τους για να μας πείσουν να μην χρησιμοποιούμε τα μάτια μας και την δική μας κρίση. Από την άλλη είναι και αυτοί χρήσιμοι, βλέποντας που αντιδρούν πολύ, ξέρουμε που να εστιάσουμε την προσοχή μας περισσότερο.

Τα παρακάτω λόγια και η φωτογραφία είναι του R.K. Menn.

Alien-Mummy

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από αρχαιολογική ομάδα του πανεπιστημίου του Illinois το 1972 και έκανε επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στο Arequipa, Peru. Ενώ η ομάδα έβλεπε τα εκθέματα προσεκλήθη σε ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος όπου υπήρχε η μούμια. Η φωτογραφία πάρθηκε τότε.

Τα αρχεία του μουσείου δηλώνουν ότι η μούμια βρέθηκε από ντόπιους τυμβωρύχους που έσκαβαν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν τάφοι των Ίνκας σε μια σχεδόν απλησίαστη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Η σπηλιά ήταν διακοσμημένη με παράξενα σύμβολα από ιπτάμενα φίδια που εκρήγνυνται στον αέρα και πέφτανε μέσα σε ένα ποτάμι.

Δυστυχώς όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψε ότι το μουσείο είχε καεί ολοσχερώς αφού κλέφτες (!!!!) είχαν πάρει όλα τα εκθέματα. Το που βρίσκεται τώρα είναι άγνωστο.

© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο