Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αγρογλυφικά, Έκλειψη Ηλίου και Elenin

Εκπληκτικό αγρογλυφικό στο Poirino, Italy 20 Ιουνίου 2011. Φωτογραφίες 1-3. Δείχνει τον Ήλιο μας σε ένα είδος Γαλαξιακού Αστρικού Χάρτη. Και στις 30 Ιουνίου έχουμε την έκλειψη Ηλίου μετά την έκλειψη Σελήνης στις 15 Ιουνίου. Αυτά τα δύο φαινόμενα θα τα πληρώσουμε ακριβά στην Ελλάδα, σαν έθνος.

5

Δεύτερο Αγρογλυφικό στο Cow Drove Hill, Hampshire στις 18 Ιουνίου 2011. Με την πρώτη ματιά ο σχηματισμός αναπαριστά κάποια ευθυγράμμιση στο Ηλιακό σύστημα. Ο Red Collie(Dr. Horace R. Drew), ένας ειδικός ερευνητής στα αγρογλυφικά έχει την γνώμη ότι δείχνει ένα άγνωστο σώμα, μάλλον κομήτη που θα εμφανιστεί ξαφνικά σε κοινή θέα κοντά στον πλανήτη Άρη.

Συμπληρώνει δε. Το αγρογλυφικό στο Cowdrove Hill δείχνει το εσωτερικό Ηλιακό μας σύστημα με τον Ερμή, την Γη και τον Άρη σε μια ημερομηνία κοντά στις 20 Ιουνίου 2011, μαζί με τρείς εικόνες ενός άγνωστου αντικειμένου, ίσως κομήτη που θα σκάσει μύτη κοντά στην τροχιά του Άρη. Ήδη δυο γνωστά αντικείμενα βρίσκονται κοντά στην τροχιά του Άρη. Οι κομήτες C/2011 C1 McNaught και ο C/2010 X1 Elenin.

Το «μυστηριώδες» αντικείμενο ίσως ξαφνικά γίνει λαμπρό στα τέλη Ιουνίου. Τώρα απλώς περιμένουμε και παρατηρούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: