Αεροψεκασμοί και Αντίμετρα

Μετεωρολογικοί πόλεμοι και ψηφιακός καιρός, Ποιοί προκαλούν και ποιοί ελέγχουν τον καιρό;
Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Όλα αυτά και άλλα πολλά θα βρούμε σ’ αυτό το άρθρο, που όχι μόνον θα μας ενημερώσει αλλά και θα μας καταπλήξει… διάβασε περισσότερα ΕΔΩ 

Διάβασε στους συνδέσμους όλα τα άρθρα σχετικά με τους αεροψεκασμούς και τα αντίμετρα σε αυτούς. Σκέψου και δράσε αναλόγως.

Μετεωρολογικός Πόλεμος μέρος 2ον 

Morgellons Και Το Λουρί Της Μάνας, Η Επέτειος Και Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!, Το Παραμύθι Του Θερμοκηπίου, Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας. Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ

  

Σκάνδαλο Olgacom, Κίνα και Ψέκασμα

[…Θέλω να σας προειδοποιήσω για μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις εναντίον της ζωής ανθρώπων και ζώων σε αυτόν τον πλανήτη. Γνωρίζετε για τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν καθημερινά και μας αρρωσταίνουν. Κάποιες μεγάλες εταιρείες συνωμοτούν εναντίον του βασικού ανθρώπινου δικαιώματος να μπορεί να αναπνέει και να είναι υγιής. Εργαζόμουν για μια εταιρεία που ονομάζεται Olgacom για δύο χρόνια, από το 2007 έως το 2009. 

Ξέρουμε ότι η Κίνα ήδη χρησιμοποίησε έλεγχο καιρού και Γεω-μηχανική στους Ολυμπιακούς του 2008. Εμπλέκονται σε προγράμματα κοινωνικής μηχανικής στο Βιετνάμ και την Πολωνία, χρησιμοποιώντας ψεκαστικά αεροπλάνα σε όλο τον πληθυσμό, ψεκάζοντας τους με χημικά.
Γνωρίζουμε ότι μυστικά αεροπλάνα πετάνε όλη την ημέρα και αρρωσταίνουν τους ανθρώπους. Τώρα κάνουν δοκιμές στην περιοχή του Gdansk και σε μια μικρή πόλη την Chi Linh, στα βόρεια του Vietnam, κοντά στα σύνορα με την Κίνα. Εκεί υπήρξαν αναφορές για την αρρώστεια των Morgellons, σε επιστημονικές μελέτες από το 2010. Τα Morgellons θεωρούνται από τους γιατρούς ως «παραισθησιακή παρασίτωση», αν μπορούμε να ονομάσουμε γιατρούς αυτά τα «μυημένα» όντα, τρομάρα τους.
Έτσι θέλουν να δουν πως μπορούν να ελέγξουν τον πληθυσμό, ελέγχοντας το περιβάλλον του αέρα. 

 

 

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ 

  

 

Αντίμετρα στους αεροψεκασμούς 

Υπάρχουν «αντίδοτα» στο ψέκασμα για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτών πεδίων; Ναι, υπάρχουν τέσσερα:

Α. Για το καθάρισμα του οργανισμού από τα υλικά που εισπνέουμε από το ψέκασμα. Το chembuster σε υγρή μορφή του DR. WILLIAM G. von PETERS N.M.D., H.M.D., PhD, PhN, C.H., F.U.N.M. Στον ιστότοπο http://www.uncurable.com/
Β. Το «Terminator» Zapper βασισμένο πάνω στην πρωτοποριακή εργασία της Dr. Hulda Regehr Clark Ph.D, N. και του Dr. Wilhelm Reich. Eξουδετερώνει το παθογενές μυκόπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος, και τους κρυπτοϊούς.
Γ. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνεται, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ναι και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα.
Δείτε την εικόνα 11, πρόκειται για το CB ή Chembuster. διάβασε περισσότερα ΕΔΩ

 

UFO και ψέκασμα

Δεν είναι Συνωμοσιολογία !!! Και φυσικά δεν είναι. Οι φωτογραφίες που παραθέτω Εδω είναι μερικές από τις εκατοντάδες που υπάρχουν και δείχνουν την πραγματικότητα πέραν κάθε αμφιβολίας. Πολλά ψεκαστικά αεροπλάνα είναι ολογράμματα. Αν τα παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα δει ότι τρεμοπαίζουν η εξαφανίζονται τα φτερά, η άτρακτος και μερικές φορές χάνεται το σχήμα του αεροπλάνου και φαίνεται μια γυαλιστερή δεξαμενή !

Και πολλές φορές ενώ δεν φαίνονται αεροπλάνα πλημυρίζει πολύ γρήγορα ο ουρανός χημικά σύννεφα. Αυτό γίνεται γιατί τα UFO πετούν σε λειτουργία αορατότητας.
Η φωτογραφία με το F15 και το UFO είναι του Ed Walters τραβηγμένη στις 13 Ιανουάριου του 1994, στην Pensacola των ΗΠΑ. Παρακάτω διαβάστε απόσπασμα από παλαιότερο άρθρο μου στην www.miastala.com

Μας το λένε επισήμως. ..και Ναι δεν ντρέπονται! Περισσότερα εδω