Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Sex, ΔΝΤ, Kemal Dervis και ΠανTουρκισμός

ΠανΤουρκισμός, μια λέξη απαγορευμένη, στον Ελληνικό έντυπο τύπο. Ο Dönmeh τούρκος Kemal Dervis επικεφαλής του ΔΝΤ; Από το web διαβάζουμε: “O πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και νυν αντιπρόεδρος του Brookings Institution Kemal Derviş συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου μετά την απόφαση του Dominique Strauss-Kahn να διεκδικήσει την προεδρία στην Γαλλία.

Γνώστης των θεμάτων της παγκόσμιας οικονομίας και πρόσωπο με κύρος στους διεθνείς οικονομικούς κύκλους, ο εβραϊκής καταγωγής Kemal Derviş εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών στη κυβέρνησης Ecevit, κατορθώνοντας με σειρά μεταρρυθμίσεων να βγάλει τη Τουρκία από την οικονομική κρίση του 2001.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος βουλευτής του CHP τον Οκτώβριο του 2002, ο Derviş είχε δηλώσει ότι η άνοδος του Erdogan και του κόμματός του μπορεί να συγκριθεί “με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στη Γερμανία”.

Ο Derviş θεωρείται έμπειρος στη διεύθυνση διεθνών οργανισμών καθώς έχει διατελέσει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) τη περίοδο 2005-2009, ωστόσο η τύχη της υποψηφιότητάς του θα κριθεί εν πολλοίς από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Ευρώπης-ΗΠΑ.”

1 (2)347891528-Kemal_Dervis

Ε ρε γέλια, με ένα σμπάρο όλα τα τρυγόνια στο τραπέζι ! Ένας υποτιθέμενος ‘σεξομανής’ Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτοςσαν τον Strauss-Kahn επιτυγχάνει και άλλα καλά, εκτός από το να μην πάρει μέρος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας ώστε να χάσει η Μαρί Λε Πέν !Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι

Έτσι την θέση του θα καταλάβει μάλλον ο Dönmeh Dervis του βαθέως κράτους της Τουρκίας, η καλύτερα να χρησιμοποιήσω την «απαγορευμένη» λέξη στον Ελληνικό έντυπο τύπο ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ.

Φυσικά μπορεί αυτό το σενάριο να μην τους κάτσει και θα είναι πολύ καλό για την Ελλάδα, αλλά…

Η λέξη ΠανΤουρκισμός, δεν σημαίνει αυτό που πάει ο νου σας, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό, κάποτε, ίσως αποφασίσω, να δημοσιεύσω ένα άρθρο με θέμα «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία και Χαλιφάτο». Αφορά μεταξύ άλλων την βαθιά κρυμμένη σχέση του Ναζισμού με τον ΠανTουρκισμό, την κάθε είδους Μασονία και τα μυστικά χαρέμια στην Δύση κλπ κλπ.

Μεταξύ άλλων έχω γράψει σχετικά με τον ΠανΤουρκισμό.

…Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ στο Ερζερούμ, που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια αστεία, μάθετε τα εξής:

1. Το χρώμα των κασκόλ ΔΕΝ είναι γαλάζιο αλλά Τυρκουάζ.

2. Η λέξη Τυρκουάζ είναι Γαλλική και σημαίνει Τουρκικό.

3 . Το χρώμα αυτό συμβολίζει την έννοια του ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ, για αυτό και αν θυμάστε η σημαία των Ουιγούρων στην Κίνα που είχαν επαναστατήσει πέρυσι ήταν η Ημισέληνος σε Τυρκουάζ φόντο.

Όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή του χρώματος δεν ήταν καθόλου φιλική ή ειρηνική, αλλά καθαρά σοβινιστική και εχθρική.

Ε λοιπόν μάλλον αυτός ο κύριος πρέπει να έρθει ΚΑΙ στην Ελλάδα ως επικεφαλής του ΔΝΤ. Θέλω να δω τα μούτρα των Ελλήνων, ΝΑΙ ΝΑΙ των γνωστών βεβαίως βεβαίως του ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, όταν ο κύριος αυτός πάρει μερικά νησιά για τα χρέη που σκόπιμα φόρτωσαν στην χώρα, έτσι για ορεκτικό, πριν ενεργοποιηθούν τα αποβατικά. Θα πάρουν τα σκουπόξυλα η όχι ? ΜΠΑΑΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! Αυτό που βλέπω να ισχύσει ξανά, είναι το γνωστό. ‘’Ψωμί, ελιά και Dervis βασιλιά’’

© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

4 σχόλια:

Αριάνδη είπε...

Πολύ καλό άρθρο, πραγματικά την λέξη ΠανΤουρκισμός δεν την έχει το googl ουτε και την έχω ξανα ακούσει πουθενά. Αν θέλεις Ιωνα γράψε αυτό το σχετικό άρθρο να ενημερωθούμε σχετικά με την νεα λαιλαπα που μας ετοιμάζουν. Τα πράγματα στην Αθήνα είναι πολύ άγρια, δεν τολμάμε να κατέβουμε στην Ομόνοια. Μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα γίναμε.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορα ακούω αυτήν την λέξη..

Ελπίζω να μην καθιερωθεί γιατί ζητώ που καήκαμε

warman είπε...

Βγάλανε "αφεντικό" καινούργιο του IMF.....


http://taxalia.blogspot.com/2011/05/john-lipsky-imf.html

Ανώνυμος είπε...

Σε χάσαμε από το facebook.