Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ιδανικός χώρος δημιουργικής εργασίας

Ποιός θα ήταν ο ιδανικός χώρος που ένας δημιουργικός άνθρωπος θα μπορούσε να αναπτύξει αυτή του την δημιουργική διάθεση. Ξέρω πως όταν μιλάμε για συνθήκες εργασίας στον νου μας έρχονται τα γραφεία ενός δημόσιου οργανισμού, εφορία, ΙΚΑ, ΔΕΗ… ή ενός ιδιωτικού, που δεν είναι και πολύ καλύτερες. Αλλά υπάρχουν και κάποιες εταιρίες, φυσικά ιδιωτικές, που παρέχουν στους υπαλλήλους της ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Περιλαμβάνει αίθουσα παιχνιδιών, ενυδρείο, άφθονο δωρεάν φαγητό, spa, γυμναστήριο, τσουλήθρα για να κατεβαίνουν τα διάφορα επίπεδα, Ναι αν δεν το μαντέψατε είναι τα γραφεία της Google στην Ζυρίχη. Αλλά και στην Αμερική και όπου υπάρχουν γραφεία της γνωστής εταιρίας, είναι κάπως έτσι.  
8
Παρακολούθησε το άλμπουμ με τις εικόνες και σκέψου, πως θα ήταν η ζωή αν όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν να εργάζονται σε ανάλογες συνθήκες. Ακόμη και αν δεν έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοια άνεση, μπορούμε να φτιάξουμε την ζωή μας, έξω από την εργασία μας, υπάρχουν όλοι οι κατάλληλοι χώροι γι αυτό, αρκεί να υπάρχει Θέληση.
© Aliki Alisa  η αναδημοσίευση επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: