Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αεροψεκασμοί στο Μακεδονία ΤV

Σήμερα στις 11.00πμ έγινε εκπομπή στο Μακεδονία ΤV σχετικά με του αεροψεκασμούς. Για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα τελείως. Όχι γιατί περίμενα κάτι χειροπιαστό. Εδώ μας ψεκάζουν συστηματικά 12 χρόνια και αυτοί συζητάνε αν είναι θεωρίες συνομωσίας η όχι, το HAARP και το ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ! Περιμένουν επίσημες ανακοινώσεις από επισήμους φορείς ! Άμα δεν στο πει ο ιερέας, ο επιστήμονας ή ο πολικός τότε είναι ψέμα ! (ρητό φίλης). Τι να πει κανείς, εδώ βλέπει ακόμη και ο ανίδεος ότι είναι αεροπλάνα, όχι πάντα, γιατί πολύ συχνά είναι ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Επίσης πετάνε με υπερηχητικές ταχύτητες και είναι αθόρυβα.
Μετρώντας τις μοίρες τον χρόνο το ύψος κλπ βρίσκει κανείς ότι είναι υπερηχητικά
Και συνήθως στα όρια της Στρατόσφαιρας. Και ΕΚΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.
Το τι ψεκάζουν, δηλαδή χημικές ενώσεις και βιολογικούς παράγοντες τα έχω γράψει από χρόνια στα άρθρα μου στα περιοδικά και στην miastala.com. Κάποια από αυτά έχουν γίνει κλασσικά, όπως ο ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ κλπ.
Το πολύ σημαντικό είναι τα υπάρχοντα αντίμετρα για τα οποία κανείς δεν μιλά σε αυτές τις εκπομπές. Ενώ κάποιοι έχουν γνώση, αλλά φοβούνται για να μην χάσου το status τους.
xx
Με πολιτική δράση δεν γίνεται ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, το σύστημα δεν πολεμιέται μέσα από το σύστημα. Αυτές οι δράσεις είναι ειδικότητα των υβριδίων των Οργανικών Πυλών και των ΜΚ/ultra/kids που αφθονούν στον χώρο.
Τα αντίμετρα είναι η κατασκευή και τοποθέτηση CB (chembusters είδος οργονίτη με ένα κουβά 9 κιλά οργονίτη και 6 σωλήνες που προεξέχουν 180 εκατοστά με διτερματικούς χαλαζίες στην βάση των σωλήνων) με ακτίνα δράσεως 20 χλμ και τα δωράκια με ΤΒ (towerbusters) μικροί οργονίτες σε μέγεθος cookies σε κάθε κεραία κινητής τηλεφωνίας της γειτονιάς σας και όχι μόνο.
Αυτό είναι το μόνο αντίμετρο που απελευθερώνει ενεργειακά την περιοχή σας, διαλύει το ψέκασμα στον ουρανό δημιουργώντας μια Δίνη, ενώ ταυτόχρονα οι άνθρωποι παύουν να είναι καταθλιπτικοί και να έχουν τόσο πολλές αρρώστιες επειδή το ψέκασμα καταρρακώνει το ανοσοποιητικό τους !
© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

1 σχόλιο:

Αντώνης είπε...

Είδα την εκπομπή στην Μακεδονάι tv και αυτό που κατάλαβα είναι η απάθεια όλων.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ

Να λένε και να παραδέχονται πως κάποιοι ή κάτι ψεκάζει απο ψηλά με κάτι !!! αλλά ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

Σήμερα πάντως στην Σκιάθο ψεκάζουν όλη μέρα.